FOTOGALERIE/FOTBAL/AURUL BRAD CONTINUĂ ÎN CUPĂ!Bancă tare, calificare asigurată

Aurul Brad a învins, scor 3-1, pe Vulturii Lugoj – echipă din Liga a III-a, şi s-a calificat în turul 2 al Cupei României la fotbal, ediţia 2013-2014! Moţii din Brad au fost mai tari în repriza secundă, când au marcat toate cele trei goluri, două dintre ele fiind semnate de jucători de rezervă.

12-BRAD

Moţilor din Brad le prieşte în Cupă! Astăzi, la prima reprezentaţie în noul sezon în faţa propriilor suporteri, Aurul Brad a făcut o demonstraţie de forţă în două reprize total diferite. Au pierdut-o la limită pe prima, însă au revenit după pauză şi au câştigat-o detaşat pe cea de-a doua.

 Calificare obţinută după pauză

Diferenţa a fost făcută de tactica aleasă pentru acest joc de antrenorul moţilor Alin Gomoi, care a mizat pe lipsa de prospeţime a adversarului şi dorinţa mare de victorie a mai tinerilor săi elevi. Doi dintre cei patru jucători intraţi în teren în actul secund şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Descătuşarea a venit destul de târziu, în minutul 87, când rezerva Vurdea a închis tabela cu un şut din careu în poarta goală.

Însă tonul revenirii în joc a „galbenilor” a fost dat de Mihai Raţ, care a restabilit egalitatea pe tabela (electronică!) de marcaj cu o super execuţie – şut centrare de la 30 de metri lateral dreapta – ,dar şi cu o mână de ajutor primită de la goalkeaper-ul bănăţenilor, care a boxat balonul în proprie poartă (65).

După ce a ridicat tribuna în picioare, Raţ i-a cedat locul în teren, dar şi un dram din norocul său, lui Florin Rotariu care a marcat golul desprinderii (80), la prima atingere de balon!.

Astfel, Aurul Brad continuă drumul început sezonul trecut când a câştigat Cupa României – faza judeţeană Hunedoara. Acum moţii aşteaptă tragerea la sorţi pentru a afla cine le va fi viitorul adversar pe care îl vor înfrunta pe 31 iulie şi speră să joace cât mai multe tururi. Noroc bun!

CASETA TEHNICĂ

Aurul Brad ………………….3 (0)

Robciuc – Lup, M. Bănărescu, R. Filipaş, Bişorca – Raţ (78 Fl. Rotariu), Almăşan, Leaha, Miclean (cpt; 88 Rumega), C. Lupea (46 Vurdea), Cornea (63 L. Cristea). Antrenor: Alin Gomoi.

 Vulturii Lugoj……………..1 (1)

Micşa – Vladia, Vlaic, Patroana, C. Ardelean (79 Dragosin) – L. Stoica, Opriş, Precupanu, M. Popovici (62 Ploscariu), Vîrlan, Oct. Rusu.

Antrenor: Claudiu Jivulescu.

Au marcat: M. Raţ (65), Fl. Rotariu (80), Vurdea (87)/C. Ardelean (27).

Arbitru: Mihai Domşa. Asistenţi. Adrian Mărginean şi Florin Potora (toţi din Aiud).

Stadion „Aurul”. Spectatori: 250.

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara