FOTBAL/FC HUNEDOARA/Verdict: “Fractură!”

Atacantul lui FC Hunedoara, Cristian Deaconescu a fost diagnosticat cu fractură de tibie “în V” la piciorul drept şi va fi operat vineri dimineaţa la Spitalul municipal “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara pentru ai fi montată o tijă. El va sta departe de gazon jumătate de an!

DSC02003

Fotbalistul Cristian Deaconescu (foto, în centru, 25 ani), s-a accidentat grav miercuri seara  în timpul meciului amical dintre FC Hunedoara şi Metalul Reşiţa (scor 0-2). După un contact dur cu portarul reşiţenilor Adrian Pascal, Deaconescu a rămas căzut pe gazon în careul advers. A părăsit terenul de joc ajutat iar apoi a fost transportat cu Ambulanţa la spital. “Medicii l-au asigurat pe Deaconescu că dacă totul va decurge bine după 6 luni de la operaţie va putea juca din nou fotbal”, a spus organizatorul de competiţii al FC Hunedoara, Dan Stroia.

Cristian Deaconescu a fost transferat la FC Hunedoara în pauza competiţională şi a apucat să joace doar un singur meci oficial în tricoul “negru-albastru” în înfrângerea, scor 0-2, cu Aurul Brad din Cupa României.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului