FOTBAL/„U” Petroşani va lupta pentru promovare la Reşiţa

Campioana judeţului la fotbal, CS Universitatea Petroşani a aflat locul unde va susţine examenul de promovare în Liga a III-a.

12-BARAJ

După ce pe 24 mai, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a aprobat programul jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a pentru campionatul ediţiei 2013/2014, Asociaţiile Judeţene de Fotbal organizatoare şi regulamentul privind organizarea acestor meciuri, ieri s-au anunţat oficial şi locaţiile pe care se vor disputa aceste întâlniri. În ceea ce ne priveşte, campioana judeţului Hunedoara, echipa CS Universitatea Petroşani (foto), va înfrunta pe câştigătoarea campionatului judeţului Gorj, CS Ştiinţa Turceni pe stadionul  “Mircea Chivu” din Reşiţa în organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Caraş-Severin.

“Studenţii” se pregătesc pentru marele examen

Meciul se va disputa miercuri, 19 iunie, cu începere de la ora 17:30. “Vom face deplasarea la Reşiţa cu o zi înaintea meciului pentru ca jucătorii să poată să se acomodeez cu suprafaţa de joc. Până atunci vom continua pregătirea pe plan local conform planului”, a anunţat managerul general al Universităţii Petroşani, Ionuţ Stelescu (foto dreapta)12-ANTRENOR

Întregul lot de jucători al “studenţilor” este valid pentru meciul de baraj cu o singură excepţie, mijlocaşul Ionuţ Gavriluţi care se reface după o accidentare mai veche însă oficialii petroşăneni asigură că el va fi complet refăcut până la ora jocului.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului