FOTBAL/Program aproape complet

46

Echipa de Liga a III-a, FC Hunedoara şi-a completat încă 4 date în calendarul meciurilor amicale din perioada de pregătire. „Negru-albaştrii” mai caută un adversar pentru săptămâna viitoare.

DSC01906

Astfel, vineri 9 august, FC Hunedoara va susţine al 5-lea joc amical, în deplasare, cu gruparea sibiană FC Avrig (Liga 3). În 14 şi 23 august FC Hunedoara va înfrunta în dublă întâlnire echipa de Liga a II-a, Metalul Reşiţa – primul joc se va disputa la Hunedoara. În fine, pe 21 august FC Hunedoara va juca cu conjudeţeana CNS Cetate Deva. “Mai căutăm să perfectăm un joc pentru săptămâna viitoare”, a spus organizatorul de competiţii al hunedorenilor, Dan Stroia.

De la începutul perioadei de pregătire FC Hunedoara a jucat 4 meciuri test în care a obţinut următoarele rezultate: CSO Cugir ( scor 3-0), Victoria Călan (8-0), Kinder Paleu (4-2) şi Viitorul Sântandrei (7-1, ambele din Liga a 4-a, Bihor). FC Hunedoara a fost învinsă în primul joc oficial al sezonului 2013-2014, scor 0-2 la Aurul Brad, în Turul 2 al Cupei României.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *