FOTBAL/Program aproape complet

Echipa de Liga a III-a, FC Hunedoara şi-a completat încă 4 date în calendarul meciurilor amicale din perioada de pregătire. “Negru-albaştrii” mai caută un adversar pentru săptămâna viitoare.

DSC01906

Astfel, vineri 9 august, FC Hunedoara va susţine al 5-lea joc amical, în deplasare, cu gruparea sibiană FC Avrig (Liga 3). În 14 şi 23 august FC Hunedoara va înfrunta în dublă întâlnire echipa de Liga a II-a, Metalul Reşiţa – primul joc se va disputa la Hunedoara. În fine, pe 21 august FC Hunedoara va juca cu conjudeţeana CNS Cetate Deva. “Mai căutăm să perfectăm un joc pentru săptămâna viitoare”, a spus organizatorul de competiţii al hunedorenilor, Dan Stroia.

De la începutul perioadei de pregătire FC Hunedoara a jucat 4 meciuri test în care a obţinut următoarele rezultate: CSO Cugir ( scor 3-0), Victoria Călan (8-0), Kinder Paleu (4-2) şi Viitorul Sântandrei (7-1, ambele din Liga a 4-a, Bihor). FC Hunedoara a fost învinsă în primul joc oficial al sezonului 2013-2014, scor 0-2 la Aurul Brad, în Turul 2 al Cupei României.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva