FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Învinşi, suspendaţi şi cu banii luaţi

Stadionul „Dacia” din Orăştie a fost suspendat după ce un spectator a agresat fizic şi a ameninţat un arbitru la finalul jocului cu Retezatul Haţeg din etapa a XI-a. 

16-SUSPENDAT

Echipa de fotbal Dacia Orăştie este perdanta etapei a XI-a a Ligii a IV-a Hunedoara. Învinsă de liderul Retezatul Haţeg cu categoricul scor de 0-6 Dacia Orăştie a fost pedepsită şi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru incidentele care au avut loc la finalul jocului în tribună şi pe culoarul care duce la vestiare dar şi în cabina arbitrilor.

Asistent strâns de gât 

Astfel, grupării Dacia Orăştie i se interzice organizarea unui joc pe teren propriu și 1.000 lei penalitate sportivă pentru că după terminarea jocului un spectator a pătruns în vestiarul arbitrilor unde l-a bruscat și l-a amenințat pe asistentul Ştefan Makoş. Conform raportului de arbitraj întocmit de arbitrul Denis Haidiner din Hunedoara „individul” agresiv care „l-a strâns puternic de gât până i-a lăsat urme şi mai apoi l-a ameninţat pe Makoş Ştefan”, se numeşte Nicu Păndărelu.

Astfel, în runda a XIII-a pe 16 noiembrie Dacia Orăştie va înfrunta pe Inter Petrila pe teren neutru. Până atunci, la sfârşitul acestei săptămâni sunt programate să se dispute meciurile etapei a XII-a.

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!