FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Cifră rotundă la Haţeg

Liderul campionatului judeţean de fotbal, Retezatul Haţeg a făcut scorul etapei a XI-a sâmbătă la Orăştie, un 6-0 cu Dacia, meci în care “zimbrii” au reuşit să înscrie golul cu numărul 50 în actualul sezon!

MULTIVALENT. Adrian Duma (în stânga) este de loc din Petrila, a făcut junioratul la Jiul Petroşani iar în sezonul 2012-2013 a evoluat pentru Inter Petrila. El poate evolua pe mai multe posturi în ofensivă. Foto: ZIARUL HUNEDOREANULUI

MULTIVALENT. Adrian Duma (în stânga) este de loc din Petrila, a făcut junioratul la Jiul Petroşani iar în sezonul 2012-2013 a evoluat pentru Inter Petrila. El poate evolua pe mai multe posturi în ofensivă. Foto: ZIARUL HUNEDOREANULUI

 

Autor juniorul de 18 ani Adrian Duma  în chiar ultimul minut de joc!

“Adi Duma este o investiţie-pariu pentru viitor al clubului nostru. Este un jucător de perspectivă: are o tehnică bună în regim de viteză, are forţă şi loveşte mingea cu ambele picioare, însă mai are mult de muncă până să ajungă acolo unde ne dorim noi”, şi-a caracterizat elevul antrenorul Retezatului, Flaviu Itul.

Celelalte goluri au fost marcate de Popesc, Boloş – de două ori – Kallai şi  Pribac ultimii doi din lovituri de la 11 metri.

Recorduri în campionat

Victoria de la Orăştie nu a fost cea mai categorică obţinută de Retezatul în deplasare în actualul campionat. În etapa a V-a Haţegul s-a impus cu 7-1 pe terenul Şoimului Băiţa. Tot Retezatul Haţeg a făcut scorul campionatului până acum, 9-0 cu Gloria Geoagiu – în runda a X-a.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Dacia Orăştie……………….0 (0)

Cimporescu – Ov. Blaga, M. Băeşu (69’ Damiean), Duică, Pipili, Mînja (64’ Pintescu), T. Coca (cpt;), B. Muntean (85’ Fl. Olar), Fl. Ungureanu, L. Popa, A. Şerban (83’ Al. Borza). Antrenor: Marius Ştefan.

Retezatul Haţeg……………6 (2)

Tonca – Laslău, A. Cîmpeanu (73’ Căpâlnaş), Puşcă, Daj, Simoneac, Kallai (cpt;), Sil. Boloş (86’ And. Crişan), Ov. Popesc (70’ Al . Costea), Şaucă, Pribac (78’ A. Duma). Antrenor: Flaviu Itul.

Au marcat: Ov. Popesc (38’), Pribac (45’-pen;), Sil. Boloş (47’, 66’), Kallai (69’-pen;), A. Duma (90).

Arbitru: Denis Haidiner. Asistenţi: Ştefan Makoş şi Marius Bartoşiu (toţi din Hunedoara). Observator: Gergely Zoltan (Hunedoara).

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic