VIDEO/FOTBAL/LIGA A III-A, SERIA A IV-A/Fotbaliştii de la FC Hunedoara spun lucruri trăsnite

Jucătorii lui FC Hunedoara sunt atât de „conectaţi” la campionat încât nici nu mai ştiu cine le va fi următorul adversar. 

12-CENUSAUltima înfrângerea suferită în campionat – a patra – la Lugoj, cu Vulturii (scor 2-3 în etapa a XIV-a, n.r.) i-a debusolat rău de tot pe jucătorii de la FC Hunedoara. Prezent în platoul emisiunii CEA MAI BUNĂ DIMINEAŢĂ de la HUNEDOARA TV şi întrebat de unul dintre moderatori „cu cine jucaţi în runda viitoare?”, atacantul Octavian Drăgan a numit o echipă inexistentă. „Jucăm acasă cu… Minerul Mătăsari! sau ceva de genul ăsta…”, a răspuns nesigur pe el Drăgan care se pare că încă nu aflase până atunci că echipa indicată de el s-a retras din campionat încă înainte de start motiv pentru care FC Hunedoara a stat în etapele a II-a şi a XIII-a.

În realitate, mâine în etapa a XV-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a FC Hunedoara va întâlnii pe teren propriu pe Jiul Rovinari.

Nemulţumit de fani

Vârful Hunedoarei s-a arătat indignat şi supărat că hunedorenii nu vin la stadion la meciurile lui FC iar cei care o fac sunt puţini la număr şi îl blamează pe el şi colegii săi.vi.

“Când jucăm acasă în stadion sunt cel mult 60 de spectatori dintre care 10 nu ştiu ce înseamnă fotbalul, 20 ne înjură iar restul tac”, a mai spus Tavi.

Mai visează la locul 1

Cât despre şansele ca FC Hunedoara să acceadă în play-off de pe locul 1 Octavian Drăgan apreciază că acestea sunt acum sub 50 la sută. „Mai avem 35-40 la sută şanse să încheiem campionatul regulat pe locul 1”. Cât despre posibilitatea de a se apropia de liderul FC Caransebeş Drăgan crede că: „Cu o pregătire bună în pauza de iarnă şi transferul a câţiva jucători cu experienţă putem recupera cele 7 puncte existente acum între noi şi FC Caransebeş”.

Înaintea rundei a XV-a FC Hunedoara ocupă locul 3 cu 24 de puncte, la fel ca Nuova Becicherecul Mic. Locul 1 este ocupat de FC Caransebeş cu 31 puncte şi un joc mai mult disputat.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Al 22-lea pacient cu coronavirus, decedat în județul Hunedoara: un bărbat de 83 de ani         Acțiuni ample de dezinfecție în Deva și Hunedoara         Scandal uriaș în Vulcan. Doi oameni au amenințat că se aruncă de pe bloc, „de foame”         Testări Covid 19 la spitalul municipal din Hunedoara. Spitalul s-a dotat cu un aparat Real Time – PCR         Îndrumări privind slujbele de Florii, din Săptămâna mare (a Sfintelor Pătimiri) şi de Sfintele Paşti         Coronavirus, situația la zi: 212 cazuri în județul Hunedoara         Al 21-lea deces al unui pacient cu boli grave și coronavirus, în județul Hunedoara         PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România