FOTBAL/LIGA A III-A, SERIA A IV-A/FC Hunedoara caută prima victorie în play off

51

 Cu obiectivul ratat şi în actualul sezon echipa de fotbal FC Hunedoara se află în căutarea primei victorii în play off. Prima ocazie chiar astăzi pe teren propriu cu Pandurii 2 Târgu Jiu.

12-REUNIREClasată pe locul 6, ultimul, din play off la 13 puncte distanţă de prima poziţie care asigură promovarea în Liga a II-a fotbaliştii de la FC Hunedoara vor juca în cele 8 jocuri din partea a doua de campionat doar pentru palmares şi prima de joc care însă se încasează doar la victorie.

În precedentele două jocuri din play off, ambele disputate în deplasare, FC Hunedoara a luat doar un singur punct pe terenul Milleniumului Giarmata, scor 1 – 1 şi s-a întors învinsă în urmă cu o săptămână de la Lugoj, de Vulturii scor 1-3.

Hunedorenii au ocazia să se reabiliteze astăzi în etapa a III-a când pe arena „Michael Klein”  va poposi echipa seundă a Panduriilor din Târgu Jiu, altfel singura formaţie dintre cele care au acces în play off pe care FC Hunedoara a învins-o de două ori în campionatul regulat.

Pe lângă victorie în jocul de azi antrenorul Hunedoarei, Romulus Gabor mai are un scop.

„Un obiectiv principal al meu este şi formarea unui grup de jucători pe care de la vară încolo Hunedoara să se poată baza pe ei. Locul doi sau şase este acelaşi lucru pentru noi acum”, a spus Romulus Gabor, antrenor principal al FC Hunedoara.

Jocul FC Hunedoara – Pandurii 2 Târgu Jiu este programat să înceapă de la ora 18:00 pe stadionul “Michael Klein”.

Intrarea spectatorilor va fi liberă.

FOTBAL
LIGA A III-A, SERIA A IV-A/PLAY-OFF
Programul etapei a III-a vineri 2 mai, ora 18:
Nuova Becicherecu Mic-Vulturii Lugoj
Millenium Giarmata-FC Caransebeş
FC Hunedoara-Pandurii 2 Tg.Jiu

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *