FOTBAL/LIGA A III-A, SERIA A IV-A/Demisie la vârf!

80

Veste bună pentru FC Hunedoara! Liderul FC Caransebeş a schimbat antrenorul cu două săptămâni înainte de reluarea campionatului.

DSC_5552Tehnicianul care a dus pe FC Caransebeş pe locul 1 în C4, Alin Artimon (foto) a renunţat la post cu două săptămâni înainte de reluarea campionatului. În continuare de pregătirea echipei se va ocupa Iosif Rotariu.

”Mi-am prezentat demisia sâmbătă. Motivele nu vreau să le dezvălui… a fost pe cale amiabilă despărţirea. Nu am plecat ca să mă eliberez pentru altă echipă. Asta e situaţia… Exact, nu plecam de nebun cu câteva zile înainte de start”, a declarat Artimon pentru Sport9.ro

Astfel, noul antrenor la FC Caransebeş este Iosif Rotariu. ”Am acceptat să vin până la finalul sezonului. Desigur dacă ne atingem obiectivul, de a promova în Liga a doua, vom discuta prelungirea”, a spus pentru aceiaşi sursă Iosif Rotariu.

FC Caransebeş este lider cu 34 de puncte în C4, cu şapte puncte mai mult decât urmăritoarele Nova Becicherecu Mic şi FC Hunedoara pe care a învins-o în ambele întâlniri în sezonul 2013-2014: 1-0 la Hunedoara în tur şi 2-0 în “Balta Sărată, în retur.

Campionatul Ligii a III-a se va relua pe 28 februarie când sunt programate meciurile etapei a XVI-a în care FC Hunedoara va juca în deplasare pe terenul Ştiinţei Turceni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.