FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Listă închisă! Campionat în 16 echipe

Ieri a expirat perioada de înscriere încampionatul judeţean de fotbal – Liga a IV-a Hunedoara sezonul 2013-2014 care va fi format dintr-un număr par de echipe.

11-JUDET

Startul campionatului Ligii a IV-a Hunedoara, ediţia 2013-2014 competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara este programat pentru 24 august când se vor disputa meciurile din prima etapă iar turul se va încheia pe 30 noiembrie, cu jocurile din etapa a XV-a. Dintre echipele care au încheiat pe teren campionatul trecut doar CS Ghelari s-a retras – a optat pentru Liga a V-a. Noutăţile sunt: CNS Cetate Deva şi ACSF Jiul Petroşani. Ziua şi ora oficială de disputare a jocurilor va fi sâmbăta de la ora 11:30 (în deschidere de la ora 09:30 vor avea loc partidele juniorilor). Turul se va disputa fără nicio rundă intermediară. Programul campionatului va fi stabilit şi dat publicităţi la sfârşitul acestei săptămâni. Primul joc oficial al sezonului fotbalistic 2013-2014 în judeţul Hunedoara va fi Supercupa Hunedoarei, dintre campioana „U” Petroşani şi deţinătoarea Cupei Românie, Aurul Brad meci programat pentru 17 august pe stadionul „Cetate” din Deva.

Cupa îşi va consuma 3 Tururi în 2013

Tot în acest an se vor disputa şi 3 Tururi din Cupa Românie. Meciurile din primul tur, în care se vor înfrunta doar echipele din Liga a V-a Hunedoara va avea loc duminică, 25 august. Turu 2 în care vor intra în competiţie şi echipele din Liga a IV-a se va disputa cel mai probabil, miercuri 11 septembrie.

[box border=”full”]16 pentru campionat

1. Universitatea Petroșani, 2. Aurul Brad, 3. Dacia Orăștie, 4. Minerul Uricani, 5. Gloria Geoagiu, 6. Aurul Certej, 7. Metalul Crișcior, 8. Retezatul Hațeg, 9. CS Vulcan,10. Hercules Lupeni, 11. ACSF Jiul Petroșani, 12. Șoimul Băița, 13. CFR Simeria, 14. Inter Petrila, 15. Victoria Călan, 16. CNS Cetate Deva.[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă