FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Dublu rol. “Cu un ochi la mine, cu altul la ei”

Debutant în tagma antrenorilor de fotbal Ciprian Pepenar se descurcă de minune în postura de “principal” al echipei Şoimul Băiţa pe care în timpul meciurilor din campionatul judeţean de fotbal o exercită din… teren.

12-PEPI

Dovadă, „Şoimii” sunt pe locul trei în clasament neînvinşi după nouă etape (şase victorii şi două remize). „A fost puţin mai dificilă trecerea de la jucător la cea de antrenor-jucător, dar m-am obişnuit şi o fac cu plăcere. Mă uit, ca să spun aşa, cu un ochi la jocul meu şi cu unul la cel al colegilor. Am noroc însă, pentru că am la dispoziţie un lot de jucători foarte bun, un grup unit, iar asta cred că asta se poate deduce din rezultatele obţinute până acum”, a spus în emisiunea SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV, Ciprian Pepenar (foto, 36 ani).

Tânărul antrenor a dezvăluit care este atuul echipei sale dar şi unde ar vrea să îl găsească finalul campionatului. “Avem o echipă în care se amestecă experienţa cu tinereţea şi eu cred că putem să ne clasăm mai sus de locul trei. Vom încerca să rămânem invincibili cât mai mult timp rămâne de văzut cât vom reuşi”.

Sâmbătă, 25 octombrie Şoimul Băiţa va juca în deplasare pe terenul lui CSM Cetate Deva în derbi-ul etapei a X-a a Ligii a IV-a Hunedoara.

Înaintea jocului direct CNS ocupă locul 1 cu 21 de puncte iar Şoimul Băiţa se clasează pe locul 3 cu 20 de puncte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului