FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/A ÎNCEPUT CAMPIONATUL JUDEŢEAN DE FOTBAL!Marcând prin ploaie

Victoria Călan s-a ţinut scai de CS Vulcan însă s-a împiedicat pe final şi a rămas fără niciun punct.

LA MODĂ. Într-o etapă a oaspeţilor jucătorii lui CS Vulcan (în roşu) au urmat trendul şi au plecat cu toate punctele de la Călan. Foto: SAMI TAMAŞ

LA MODĂ. Într-o etapă a oaspeţilor jucătorii lui CS Vulcan (în roşu) au urmat trendul şi au plecat cu toate punctele de la Călan. Foto: SAMI TAMAŞ

Primul meci, prima victorie pentru CS Vulcan în sezonul 2013-2014 al Ligii a IV-a Hunedoara. În prima etapă CS Vulcan s-a impus la limită, scor 3-2, pe terenul Victoriei Călan cu golul marcat cu capul de Bulimej în minutul 88! La pauză a fost egalitate, 1-1.

Gazde răpuse pe final

Vulcăneanul Sergiu Maier a deschis scorul după jumătate de oră de joc iar Avădanei a restabilit egalitatea cu puţin timp înainte de pauză. În repriza secundă evoluţia ambelor echipe a fost afectată de ploaia torenţială care nu a încetat nici după ultimul fluier al arbitrului Alin Cîrstoiu din Deva. A plouat şi cu goluri în ambele porţi. Maier a mai înscris încă un gol în poarta lui Şimon (57), însă bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată. Căpitanul Călanului, Marius Alexoi a restabilit din nou egalitatea cu un şut cu boltă de la 25 de metri (60). Finalul jocului a aparţinut celor de la CS Vulcan care până să reuşească să înscrie golul de 3 puncte au irosit 5 ocazii mari cât roata carului. Nou intratul Florin Rus a fost ratangiul de serviciu.

[box border=”full”]

Cifra

28

De goluri s-au marcat în cele opt jocuri ale primeie etape a Ligii 4HD.

[/box]

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Victoria Călan…………………………….2 (1)

Şimon – Ionaşcu, Avădanei (64 S. Stoica), Ov. Gergely, M. Moldovan, C. Corobea (80 A. Tănasă), Stănculea, Spătar, M. Alexoi (cpt;), Socaci, Ghe. Dinu. Antrenor: Cornel Dumitriu.

 CS Vulcan………………………………….3 (1)

Băncilă – R. Roşca, Răboj, Lavric, S. Stîngă, Rasol (60 Suta), Bulimej, A. Roşian (cpt; 72 Fl. Rus), I. Roşian, S. Maier, Fl. Palade (80 G. Pavel). Antrenor: Iosif Iszak.

Au marcat: Avădanei (44), M. Alexoi (60)/S. Maier (31, 57), Bulimej (88).

Arbitru: Alin Cîrstoiu (Deva). Asistenţi: Constantin Rogojină (Deva) şi Marius Pavăl (Simeria). Observator: Dorin Nicşa (Călan).

Stadion „Victoria” din Călan. Spectatori: 100.

[/box]

[box border=”full”]

Runda oaspeţilor

Prima etapă a Ligii a IV-a Hunedoara a fost dominată de echipele vizitatoare care au luat 15 dintre punctele puse în joc. Derbi-ul campionatului, Minerul Uricani – „U” Petroşani s-a încheiat nedecis, scor 2-2. Pe un singur teren s-a impus echipa gazdă, Hercules Lupeni – Gloria Geoagiu, 4-1! Cea mai categorică victorie a fost obţinută, ieri, de Dacia Orăştie care s-a impus cu 3-0 pe terenul Şoimului Băiţa. Victorii în deplasare au obţinut şi Aurul Certej, scor 3-2 la CNS Cetate Deva, CS Vulcan, scor 3-2 cu Victoria Călan şi Aurul Brad, scor 3-1, pe terenul Metalului Crişcior. Alte două partide s-au încheiat nedecis: Inter Petrila – CFR Simeria, 1-1, şi Jiul Petroşani – Retezatul Haţeg, 0-0.

[/box]

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg