FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA. Ierarhia preşedintelui

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, Mircea Sîrbu este de acord cu forma finală a clasamentului Ligii a IV-a ediţia 2012-2013 în care pe primul loc s-a clasat echipa Universitatea Petroşani însă este de părere că o altă grupare ar fi meritat să câştige titlul de campioană în acest an.

12-SIRBU

Echipa Universitatea Petroşani a câştigat campionatul de fotbal al judeţului Hunedoara ediţia 2012-2013 în ultima etapă şi la mare luptă cu formaţiile Retezatul Haţeg şi Minerul Uricani. Însă, noua campioană nu a fost şi preferata şefului fotbalului hunedorean. Prezent în platoul emisiuni SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, Mircea Sîrbu (foto), a spus că în opinia sa altă echipă merita să câştige campionatul judeţean de fotbal Liga a IV-a Hunedoara ediţia 2012-2013 şi nicidecum Universitatea Petroşani.

„Universitatea Petroşani, altfel o echipă tânără şi frumoasă, a câştigat campionatul doar datorită unei conjuncturi a rezultatelor favorabilă ei. Cea mai bună echipă din judeţul Hunedoara în  sezonul 2012-2013 a fost de departe Retezatul Haţeg. Pe locul 2 eu o văd pe CS Vulcan. Abia pe locurile 3, 4 şi 5 încerc să găsesc o poziţie pentru Universitatea Petroşani, însă mi-e greu. Un loc pe podium ar fi meritat şi Aurul Brad o echipă puternică. Mai apoi aş pune pe Minerul Uricani, Gloria Geoagiu şi abia pe locul 6 ar fi Universitatea Petroşani”, a spus Mircea Sîrbu la SPORT PLUS.

Nu le-a dat nicio şansă la „baraj”

Între timp Universitatea Petroşani (foto în dreapta), a pierdut meciul de baraj pentru promovare în Liga a 3-a în favoarea Ştiinţei Turceni, campioana judeţului Gorj. Eşecul studenţilor nu l-a surprins pe şeful fotbalului hunedorean. 12-UPETROSANI„Am anticipat acest deznodământ nefavorabil nouă. Jucătorii Universităţii Petroşani au fost prea cruzi pentru un meci cu aşa miză”, a mai spus preşedintele AJF Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva