FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Olariu: “Obiectivul nostru este promovarea în Liga2”

47

Antrenorul lui FC Hunedoara nu face o tragedie din eliminarea din Cupa României încă din Turul 2.

16-OLARIU Dublu pas cu stângul pentru noul antrenor principal al FC Hunedoara, Constantin Olariu (foto, 46 ani) care a pierdut primul meci oficial iar echipa a fost eliminată din Cupa României, ediţia 2013-2014.

FC Hunedoara a fost învinsă, scor 0-2 (0-0), miercuri, la Brad, de conjudeţeana Aurul (L4HD), într-un meci care a contat pentru Turul 2 al Cupei României. A fost primul joc oficial pe banca tehnică a Hunedoarei pentru Constantin Olariu care l-a final a dat vine pentru eşec pe oboseala acumulată de elevi săi la antrenamente.

„Din păcate nu am reuşit  să obţinem victoria care să ne asigure trecerea în turul următor al Cupei. Din punctul meu de vedere nu este nicio problemă atât timp cât obiectivul nostru este promovarea în Liga 2. Evoluţia echipei nu a fost ceea pe care eu o aşteptam. În pre ziua meciului am făcut două antrenamente dintre care unul pur fizic ceea ce a dus la o anumită stare de oboseală în rândul jucătorilor iar asta s-a văzut în evoluţia şi execuţiile lor pe teren. Asta este, mergem înainte”, a declarat pentru ŞTIRILE din SPORT de la HUNEDOARA TV, Olariu la finalul meciului de la Brad.

Cinci debutanţi

Contra Aurului, FC Hunedoara a aliniat o echipă de start în care s-au regăsit 5 nume noi! Au îmbrăcat pentru prima dată tricoul Hunedoarei: portarul Alexandru Coman, fundaşii Alexandru Petresc şi Cosmin Ciumaşu – toţi juniori, respectiv atacanţii Octavian Drăgan şi Cristian Deaconescu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *