FOTBAL/LIGA A III-A/FC HUNEDOARA/Au spart ghinionul de la 11 metri

Juniorul lui FC Hunedoara, Octavian Apachiţei (foto la minge, 18 ani) a reuşit în meciul test cu Metalurgistul Cugir (scor 5-4) ceea ce nu au putut în precedentele jocuri amicale mai experimentaţii săi colegi: a transformat cu siguranţă o lovitură de la 11 metri! La scorul de 1-1.

12-APACHITEI

„Nu am o listă cu jucători desemnaţi să execute penalty-uri. La fiecare meci am numit pe altcineva sa bată lovitura de pedeapsă indiferent dacă cel dinaintea sa a dat gol sau nu. La fel se va întâmpla şi la jocurile din campionat când, însă voi nominaliza doi dintre titulari”, a spus antrenorul principal al FC Hunedoara, Constantin Olariu.

Pe rând, în jocurile amicale, Janos Vajda (cu FC Avrig, 1-0), Bogdan Roiu (cu Metalurgistul Cugir, 3-0) şi Alexandru Petresc (cu Metalul Reşiţa, 0-2) nu au reuşit să înscrie din penalty. Campionatul Ligii a III-a, Seria a IV-a va începe, vineri, 30 august. În prima etapă FC Hunedoara, va înfrunta, pe teren propriu pe FC Caransebeş.

[box border=”full”]

Astăzi, amical în judeţ, cu CNS Cetate Deva

FC Hunedoara va suţine astăzi al opt-ulea joc de verificare, penultimul, înaintea startului campionatului în compania conjudeţenei CNS Cetate Deva. Jocul este programat să se dispute cu începere de la ora 18:00 pe stadionul „Cetate”. Vineri, tot în deplasare,dar la Reşiţa cu Metalul, FC Hunedoara va pune punct meciurilor test din presezon. Până acum FC Hunedoara a câştigat 6 din cele 7 amicale fiind învinsă doar de Metalul Reşiţa (0-2).

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe