FOTBAL/LIGA A III-A, SERIA A IV-A/FC Hunedoara are nevoie de victorie

38

FC Hunedoara va încerca să obţină prima victorie în sezonul 2012-2013. Primele două încercări au fost sortite eşecului. 

ŞI-AU FĂCUT TEMELE. Antrenorul lui FC Hunedoara, Constantin Olariu spune că a sosit timpul ca elevii săi să obţină prima victorie stagională. Foto: SAMI TAMAŞ

ŞI-AU FĂCUT TEMELE. Antrenorul lui FC Hunedoara, Constantin Olariu spune că a sosit timpul ca elevii săi să obţină prima victorie stagională. Foto: SAMI TAMAŞ

FC Hunedoara revine astăzi în competiţie după o pauză forţată de două săptămâni într-un meci pe teren propriu în care adversar îi va fi Vulturii Lugoj. În etapa precedentă, a doua, FC Hunedoara a stat (Minerul Mătăsari s-a retras din campionat n.r.).

Însă, „negru-albaştrii” nu au stat cu mâinile în sân în cele două săptămâni ce au trecut de la debutul campionatului Ligii a III-a în care au păşit cu stângul. S-au antrenat atât fizic dar şi mental pentru a obţine prima victorie stagională una menită să îi descătuşeze. „Avem neaparat nevoie de o victorie pentru moralul echipei altfel ne vom îngreuna misiunea. În această pauză băieţii au răspuns foarte bine la antrenamente din toate punctele de vedere ceea ce mă face să cred că la meciul cu Vulturii Lugoj vor fi aşa cum trebuie să arate o echipă ce are ca obiectiv promovarea”, a spus, ieri, antrenorul principal al FC Hunedoara, Constantin Olariu.

Cu excepţia atacantului Cristian Deaconescu care se reface după o accidentare gravă (fractură de tibie), FC Hunedoara are întreg lotul de jucători valid pentru jocul de astăzi, de pe teren propriu, cu Vulturii Lugoj.

Pe zero

În primele două jocuri oficiale ale sezonului 2012-2013 FC Hunedoara a părăsit terenul învinsă şi fără gol marcat: 0-2 cu Aurul Brad în Turul 2 al Cupa României şi 0-1 cu FC Caransebeş în prima etapă a campionatului Ligii a III-a, Seria a IV-a.

[box border=”full”]

LIGA A III-A, SERIA A IV-A
Programul etapei a III-a, astăzi 13 septembrie , ora 17:00

#FC Hunedoara – Vulturii Lugoj
Arbitru: Andrei Ţiţii (Sibiu). Asistenţi: Sebastian Pantea şi Alina Mihoc (ambii din Arad).
Observatori: Ovidiu Bocai (Aiud) şi Sorin Găman (Târgu Jiu).

#AFCM Reşiţa – Muncitorul Reşiţa
#Pandurii 2 Târgu Jiu – FC Caransebeş
#Nova Becicherecu Mic – Jiul Rovinari
#FC Avrig – Ştiinţa Turceni
#Millenium Giarmata va sta

[/box]

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *