FOTBAL/FC Hunedoara între olteni şi bănăţeni!

FC Hunedoara a aflat astăzi care este componenţa seriei din care va face parte în sezonul 2013-2014 al Ligii a III-a! Hunedoara a fost repartizată într-o Serie cu 12 echipe din judeţele Gorj, Timiş, Caraş Severin şi Sibiu.

16-RETRAGECele 12 echipe componente ale Seriei a IV-a sunt: FC Hunedoara (Hunedoara), Pandurii II Târgu Jiu, Ştiinţa Turceni, Jiul Rovinari, Minerul Mătăsari (Gorj), Millenium Giarmata, Nova Becicherecu Mic, Vulturii Lugoj (Timiş), Muncitorul Reşiţa , AFCM Reşiţa, FC Caransebeş (Caraş Severin) şi FC Avrig (Sibiu).

Stabilirea seriei de Liga a III-a din care face parte şi FC Hunedoara nu a fost lipsita de incidente. Conform liga2.ro reprezentanţii cluburilor din Oltenia au părăsit sala in corpore, după ce protestul lor privind distanţele mari pe care le au de parcurs în noul format al seriilor de Liga a III-a a fost respins de de secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Adalbert Kassai.

Întrunit miercuri la Casa Fotbalului din Bucureşti, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis printre altele:

– Liga a III-a ediţia 2013-2014 va fi formată din 72 de echipe (6 serii geografice x 12 echipe)

– Sistemul de desfășurare: campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur, în total 22 de etape. Apoi, play-off (locurile 1-6), respectiv play-out (locurile 7-12), în fiecare serie – adică 10 etape, pornindu-se cu punctajul realizat, în cadrul sezonului regulat, în jocurile directe între echipele respective.

– Vor promova în Liga a 2-a, ediția 2014-2015, echipele clasate pe primul loc la finele play-off-ului din fiecare serie (în total, 6 echipe).

– Vor retrograda în Liga a 4-a, ediția 2014-2015, echipele clasate pe ultimele trei locuri la finele play-out-ului în fiecare serie (locurile 10-12) – adică 18 formații și o echipă de pe locul 9, cel mai slab clasată.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva