FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/Aurul nu păleşte, se califică!

A curs şampania ieri seară pe stadionul din „Botău”. Aurul Brad echipa de suflet a moţiilor din Zarand s-a calificat în Turul 4 al Cupei României!

SPECIALIST ÎN PENALTI-URI. La fel ca în precedentul joc din Cupa României cu FC Hunedoara, Codruţ Mihăilă a închis tabela din lovitură de pedeapsă de la 11 metri. Foto: SAMI TAMAŞ

SPECIALIST ÎN PENALTI-URI. La fel ca în precedentul joc din Cupa României cu FC Hunedoara, Codruţ Mihăilă a închis tabela din lovitură de pedeapsă de la 11 metri. Foto: SAMI TAMAŞ

Susţinută frenetic din tribune de cei peste 300 de spectatori, Aurul Brad a învins aseară, în prelungiri, scor 2-1, pe FC Caransebeş şi s-a calificat în Turul 4 al Cupei României ediţia 2013-2014! În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1, rezultat stabilit încă din prima repriză.

Golul calificării a fost marcat de „veteranul” Codruţ Mihăilă care în minutul 102 a transformat cu siguranţă penalti-ul scos de Lupea care a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Albert. De menţionat că cei doi jucători brădeni care au lucrat la golul victoriei au fost introduşi în teren în timpul jocului.

Moţii mai tari pe final

Altfel, jocul a fost unul echilibrat în care finalurile de repriză au aparţinut gazdelor. Bănăţenii au deschis scorul în minutul 39 prin Feneş – şut din 6 metri. Moţii au restabilit egalitatea înainte de pauză prin Vurdea – şut din 16 metri sub bara transversală.

În repriza secundă gazdele au mai trimis încă o dată mingea în poarta lui Ciologa  prin Lupea însă a fost anulat pe motiv de ofsaid (86). Nici oaspeţii nu au stat cu mâinile în sân, însă şansa nu a fost de partea lor. Mingea şutată de la distanţă de Artean a lovit bara porţii apărate de Robciuc (72).

 Alţii la rând

FC Caransebeş este a treia echipă la rând de Liga a III-a pe care Aurul Brad a reuşit s-o elimine din Cupă în actuala ediţie după Vulturii Lugoj (scor 3-1) şi FC Hunedoara (scor 2-0). Turul 4 al Cupei României, la care vor participa cele 19 echipe calificate din Turul 3 şi 19 echipe din Liga a 2-a, ediţia 2012-2013, este programată să aibă loc miercuri 28 august, ora 17:30. Cel mai probabil în Turul 4 la Brad va veni o echipă din Liga2!

Cifra

150

lei au avut promişi primă („dublă”) la victorie jucătorii Aurului Brad

 CASETA TEHNICĂ

Aurul Brad…………………………. 2 (1,1)

Robciuc – Lup (71M. Raţ), Bănărescu (88 Polvrea), Filipaş, Bisorca – Nedea, Leaha, Almaşan, Miclean (cpt;) – Vurdea (81C. Lupea), Rotariu (61 C. Mihăilă).

Antrenor: Alin Gomoi.

FC Caransebeş………………………1 (1,1)

Ciologa – R. Artimon, Firan (54 Albert), Todoran, Zele – Suru (cpt;), Şandru, Feneş (55 Bona), Artean – Negoescu, B. Steop.

Antrenor: Alin Artimon.

Au marcat: Vurdea (45), C. Mihăilă (102-pen;)/Feneş (39).

Arbitru: Dorian Barzuca (Lugoj). Asistenţi: Cristian Drăguţ şi Cristian Pleşa (ambii din Timişoara).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!