FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/Aurul Brad şi-a aflat adversarul

 DEŢINĂTOAREA TROFEULUI. Aurul Brad a câştigat Cupa României ediţia 2012-2013, faza judeţeană Hunedoara. Foto: SAMI TAMAŞ

DEŢINĂTOAREA TROFEULUI. Aurul Brad a câştigat Cupa României ediţia 2012-2013, faza judeţeană Hunedoara. Foto: SAMI TAMAŞ

 Echipa de fotbal Aurul Brad, singura reprezentantă a judeţului Hunedoara în Cupa României, ediţia 2013-2014, a aflat adversarul pe care îl va înfrunta în Turul 3. La fel ca ]n precedentele tururi este tot o echipă din Liga a III-a.

Comisia de Competiţii a Federaţiei Române de Fotbal a stabilit, ieri, programul jocurilor din Turul 3 a Cupei României ediţia 2013-2014. În ceea ce îi priveşte pe suporterii hunedoreni singura echipă din judeţ rămasă în competiţie, Aurul Brad va înfrunta formaţia de Liga a III-a, FC Caransebeş, din judeţul Caraş Severin.

Partida este programată să se dispute săptămâna viitoare, marţi 13 august cu începere de la ora 17:30 pe stadionul “Aurul”.

Al treilea adversar din Liga a III-a

În precedentele două tururi Aurul Brad a descalificat din competiţie alte două echipe din Liga a III-a: pe FC Hunedoara pe care a învins-o în urmă cu o săptămână cu scorul de 2-0 şi pe Vulturii Lugoj de care a trecut cu scorul de 3-1. Meciurile din Turul 3 al Cupei vor aduce faţă în faţă 35 de echipe calificate din faza a II-a şi celelalte 3 formaţii retrogradate din Liga a II-a, ediţia 2012-2013.

Turul 4 a Cupei României, la care vor participa cele 19 echipe calificate din faza III şi 19 echipe din Liga a 2-a, ediţia 2012-2013, este programată să aibă loc miercuri 28 august.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!