FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/Duel inegal în semifinale

Comisia de Competiţii a AJF Hunedoara a stabilit meciurile şi programul din semifinalele Cupei României. VEZI CINE CU CINE ŞI CÂND JOACĂ PENTRU UN LOC ÎN FINALĂ!

DSC05013

Cele 4 echipe rămase în cursă pentru câştigarea Cupei României ediţia 2013-2014 faza pe judeţul Hunedoara sunt: Retezatul Haţeg (loc 1), Universitatea Petroşani (12), CFR Simeria (16) – toate din Liga a IV-a – şi Minerul Teliuc – Liga a V-a.

Cele două meciuri din semifinale se vor disputa pe terenuri neutre într-o singură manşă eliminatorie.

Dacă după 90 de minute de joc scorul se menține egal, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă și în acest caz scorul se menține egal, se vor executa lovituri de departajare.

Competiţia este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara sub patronajul Federaţiei Române de Fotbal.

CUPA ROMÂNIEI EDIŢIA 2013-2014 – FAZA PE JUDEŢUL HUNEDOARA
SEMIFINALE
Marţi 03 iunie 2014
OraEchipeleStadion
18:00Minerul Teliuc – Retezatul Haţeg“CFR” din Simeria
Miercuri 04 iunie 2014
OraEchipeleStadion
18:00CFR Simeria – “U” Petroşani“Retezatul” din Haţeg

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara