FOTOGALERIE/FOTBAL/CUPA “BIG FM” A LICEELOR DIN DEVA EDIŢIA A V-A/„Traian” este mare!!!

Echipa Liceului Teoretic „Traian” a câştigat în premieră Cupa „BIG FM” la fotbal a liceelor din Deva.

 DSC_0212

În BIG finala celei de-a V-a ediţii disputată în această seară în Sala Sporturilor echipa Liceului Teoretic „Traian” (foto), a învins, la limită, dar meritat cu scorul de 2-1 (0-1) pe deţinătoarea trofeului formaţia Colegiului Naţional Sportiv „Cetate”.

Atmosferă de mare meci aseară în Sala Sporturilor din Deva! Tribuna!? A fost plină ochi de spectatori curioşi să vadă care va fi deznodământul ediţiei 2014 a „Cupei BIG FM”. Jos pe parchet jucătorii celor două finaliste se încălzeau pentru marele meci pe imnul Champions League. Între tribună şi teren băncile tehnice erau învăluite de emoţii care nu s-au risipit nici după startul jocului unul care s-a dovedit a fi echilibrat. Miza era mare! Favoriţi datorită specificului şcolii pe care o reprezentau, dar mai ales palmaresului pe care îl deţineau, puştii de la CNS „Cetate” au fost mai îndrăzneţi în prima repriză, iar insistenţa le-a fost răsplătită cu un gol. Marcator Florin Olariu care a deschis tabela cu un şut din careu după ce în dribling a depăşit apărarea celor de la LT „Traian” (16’). Scor, 0-1. La pauză. Firesc a spus toată lumea!

Răsturnare de situaţie

Numai că ce s-a întâmplat în repriza secundă i-a surprins pe toţi. Elevii lui Titi Scorpie au fost ocrotiţi de şansă şi au dat dovadă de tărie de caracter. „Traian” a egalat situaţia pe tabela de marcaj prin Lucian Junică care a profitat de o bâlbâială între portarul Bodoşca şi Florin Olariu (34’) şi mai apoi a trecut în avantaj cu golul marcat de Alexandru Muntean (34’). Finalul l-au gestionat cu pragmatism şi concentrare iar la final au ascultat melodia campionilor: „We Are de champions”!  Astfel, băieţii de la LT „Traian” şi-au luat revanşa în faţa colegilor lor de la CNS „Cetate”  pentru finala pierdută în 2012 cu 0-4!

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

LT „Traian”……………………… 2 (0)

Prioteasă, Anca – portari; Al. Muntean (cpt;), Epure, Mustaţă, Moga, Junică, Luca, Staicu, Simoc, Maftei . Antrenor-profesor: Titi Scorpie.

 CNS „Cetate”……………………..1 (1)

Bodoşcă – S. Marian, M. Olariu, Fl. Olariu, Grădinaru, Drăgoiu (cpt;), Petrea, Moldovan, Vasiu, Totoi, Sebeşten. Antrenor-profesor: Gheorghe Iclozan.

Au marcat: Lucian Junică (30’), Alexandru Muntean (34’) / Florin Olariu (16’.

 Arbitri: Florin Anca şi Cristian Petrean (ambii din Deva). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 1.000.

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

[box border=”full”]

CN „Decebal” a luat bronzul

Medaliile de bronz ale celei de-a V-a ediţii a „Cupei BIG FM” la fotbal a liceelor din Deva a fost câştigată de echipa Colegiului Naţional „Decebal” care, în finala mică, a învins cu scorul de 4-2 (4-0) formaţia Grupului Şcolar „Grigore Moisil”. Toate finalistele au primit premii din partea organizatorilor. Au fost acordate şi premii individuale. 16-PREMII

Golgheterul turneului final premiu acordat de cotidianul ZIARUL HUNEDOREANULUI şi HUNEDOARA TV a fost câştigat de Andrei Drăgoiu (foto, CNS „Cetate”), autor a 6 goluri. Cel mai tehnic jucător a fost declarat Dan Robert Epure, căpitanul celor de la LT „Traian”, în timp ce „cel mai bun jucător” a fost ales Claudiu Florean (CN „Decebal” ).

Premiul pentru cel mai bun portar a revenit „campionului” Cătălin Prioteasa (LT „Traian).

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!