FOTBAL/CUPA „BIG FM” 2014/Miza pe spectacol!

Cea de-a V-a ediţie a Cupei „BIG FM” a liceelor din Deva la fotbal se va desfăşura în perioada 23-27 februarie.

16-BIG

Tragerea la sorţi a meciurilor din fazele preliminare a Cupei „BIG FM” 2014 a liceelor din Deva la fotbal a avut loc în Sala Mică a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” în prezenţa reprezentanţilor celor 10 echipe care de această dată au participat activ la împerecherea formaţiilor care se vor înfrunta în primele 6 jocuri eliminatorii ale competiţiei care în acest an se va consuma în luna februarie.

Patru zile pline de fotbal

Astfel, Cupa „BIG FM” 2014 va debuta în 20 februarie cu două jocuri de baraj care vor pune faţă în faţă echipele Colegiului „Ion Mincu” şi Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” – meci 1 – (ora 15:00) respectiv Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” – Grup Şcolar „Teglaş Gabor” – meci 2 –  (ora 16:00). Învingătoarele din cele două jocuri vor accede în turneul final care se va desfăşura în ultima săptămână a lunii între 24 şi 27 februarie.

Mai precis, luni 24 februarie se vor disputa partidele dintre formaţia Grupului Şcolar „Grigore Moisil” şi învingătoarea meciului 1 din baraj (ora 15:00) respectiv CTE „Dragomir Hurmuzescu” – Liceul Teoretic „Traian”. În a doua zi a întreceri, marţi 25 februarie, va intra în competiţie şi deţinătoarea trofeului echipa Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva care va primi replica învingătoarei din meciul 2 de baraj (ora 15:00) partidă urmată de confruntarea dintre Colegiul Tehnic „Transilvania” şi Colegiul Naţional „Decebal”.

Miercuri, 26 februarie, de la aceleaşi ore sunt programate jocurile care vor stabili finalistele. 16-LICEENI

În fine, joi 27 februarie, cu începere de la ora 20:00 cele mai bune echipe ale turneului se vor înfrunta pentru trofeul „Cupa BIG FM” 2014 în finala mare a competiţiei. În deschidere de la ora 19:00 se va disputa finala mică care va stabili ocupanta locului 3. Vor fi premiate echipele clasate pe locurile 1, 2 şi 3 şi se vor acorda premii individuale pentru golgheterul competiţiei – trofeu acordat la fel ca în precedentele ediţii de cotidianul ZIARUL HUNEDOREANULUI -, cel mai bun jucător; cel mai bun portar şi cea mai fair-play echipă. Postul local de televiziune HUNEDOARA TV şi cotidianul ZIARUL HUNEDOREANULUI sunt parteneri media ai “CUPEI BIG FM” 2014.

Toate cele 10 jocuri se vor disputa în Sala Sporturilor din Deva!

declaraţie

„La Cupa BIG FM nu există favoriţi. Cei mai buni liceeni la final vor fi învingători. La fel ca în anii trecuţi vom miza pe spectacolul creat de elevi atât în teren cât şi în tribună. Va fi o sărbătoare”

Marius Dragomir, director general radio BIG FM Deva

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă