FOTBAL/CUPA „BIG FM” 2014/Miza pe spectacol!

Cea de-a V-a ediţie a Cupei „BIG FM” a liceelor din Deva la fotbal se va desfăşura în perioada 23-27 februarie.

16-BIG

Tragerea la sorţi a meciurilor din fazele preliminare a Cupei „BIG FM” 2014 a liceelor din Deva la fotbal a avut loc în Sala Mică a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” în prezenţa reprezentanţilor celor 10 echipe care de această dată au participat activ la împerecherea formaţiilor care se vor înfrunta în primele 6 jocuri eliminatorii ale competiţiei care în acest an se va consuma în luna februarie.

Patru zile pline de fotbal

Astfel, Cupa „BIG FM” 2014 va debuta în 20 februarie cu două jocuri de baraj care vor pune faţă în faţă echipele Colegiului „Ion Mincu” şi Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” – meci 1 – (ora 15:00) respectiv Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” – Grup Şcolar „Teglaş Gabor” – meci 2 –  (ora 16:00). Învingătoarele din cele două jocuri vor accede în turneul final care se va desfăşura în ultima săptămână a lunii între 24 şi 27 februarie.

Mai precis, luni 24 februarie se vor disputa partidele dintre formaţia Grupului Şcolar „Grigore Moisil” şi învingătoarea meciului 1 din baraj (ora 15:00) respectiv CTE „Dragomir Hurmuzescu” – Liceul Teoretic „Traian”. În a doua zi a întreceri, marţi 25 februarie, va intra în competiţie şi deţinătoarea trofeului echipa Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva care va primi replica învingătoarei din meciul 2 de baraj (ora 15:00) partidă urmată de confruntarea dintre Colegiul Tehnic „Transilvania” şi Colegiul Naţional „Decebal”.

Miercuri, 26 februarie, de la aceleaşi ore sunt programate jocurile care vor stabili finalistele. 16-LICEENI

În fine, joi 27 februarie, cu începere de la ora 20:00 cele mai bune echipe ale turneului se vor înfrunta pentru trofeul „Cupa BIG FM” 2014 în finala mare a competiţiei. În deschidere de la ora 19:00 se va disputa finala mică care va stabili ocupanta locului 3. Vor fi premiate echipele clasate pe locurile 1, 2 şi 3 şi se vor acorda premii individuale pentru golgheterul competiţiei – trofeu acordat la fel ca în precedentele ediţii de cotidianul ZIARUL HUNEDOREANULUI -, cel mai bun jucător; cel mai bun portar şi cea mai fair-play echipă. Postul local de televiziune HUNEDOARA TV şi cotidianul ZIARUL HUNEDOREANULUI sunt parteneri media ai “CUPEI BIG FM” 2014.

Toate cele 10 jocuri se vor disputa în Sala Sporturilor din Deva!

declaraţie

„La Cupa BIG FM nu există favoriţi. Cei mai buni liceeni la final vor fi învingători. La fel ca în anii trecuţi vom miza pe spectacolul creat de elevi atât în teren cât şi în tribună. Va fi o sărbătoare”

Marius Dragomir, director general radio BIG FM Deva

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj