FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/ Brad sau Hunedoara?

Echipa de fotbal FC Hunedoara va debuta astăzi, oficial, în sezonul 2012-2013! „Negru-albaştrii” se vor deplasa la Brad pentru a înfrunta pe conjudeţeana, Aurul din localitate într-un joc programat în Turul 2 al Cupei României ediţia 2013-2014.

12-CUPA

Stări diferite în cele două tabere

Pentru hunedoreni jocul din această după amiază are o dublă însemnătate: este primul „pe bune” în viitoarea stagiune şi totodată va fi şi întâiul în calitate de antrenor principal al FC Hunedoara pentru Constantin Olariu. Altfel, de la reluarea pregătirilor FC Hunedoara a susţinut doar două meciuri test, ambele în cantonamentul centralizat de la Băile Felix (scor 4-2 cu Kinder Paleu şi 7-1 cu Viitorul Sântandrei). De partea cealaltă gazdele de la Aurul Brad au trecut cu bine de emoţiile debutului după ce în Turul 1 al Cupei, pe 17 iulie au învins, scor 3-1, pe Şoimii Lugoj (Liga a III-a). Între timp moţii lui Alin Gomoi s-au călit în alte două amicale cu FC Cetate Deva (scor 2-2 la Brad şi 3-0 la Deva).

Date tehnice ale jocului

Partida dintre Aurul Brad şi FC Hunedoara este programată să înceapă la ora 17:30 pe terenul din „Botău” şi va fi arbitrată la centru de Constantin Stamatoiu din Moldova Nouă ajutat la cele două tuşe de Siviu Haramuz din Reşiţa şi Emanuel Cicu din Caransebeş. Dacă după epuizarea timpului regulamentar de joc scorul va fi egal se vor mai disputa încă două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă nici în extratimp niciuna dintre echipe nu se va detaşa pe tabela de marcaj atunci pentru desemnarea învingătoarei se va trece la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/ Brad sau Hunedoara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători