FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/ Brad sau Hunedoara?

Echipa de fotbal FC Hunedoara va debuta astăzi, oficial, în sezonul 2012-2013! „Negru-albaştrii” se vor deplasa la Brad pentru a înfrunta pe conjudeţeana, Aurul din localitate într-un joc programat în Turul 2 al Cupei României ediţia 2013-2014.

12-CUPA

Stări diferite în cele două tabere

Pentru hunedoreni jocul din această după amiază are o dublă însemnătate: este primul „pe bune” în viitoarea stagiune şi totodată va fi şi întâiul în calitate de antrenor principal al FC Hunedoara pentru Constantin Olariu. Altfel, de la reluarea pregătirilor FC Hunedoara a susţinut doar două meciuri test, ambele în cantonamentul centralizat de la Băile Felix (scor 4-2 cu Kinder Paleu şi 7-1 cu Viitorul Sântandrei). De partea cealaltă gazdele de la Aurul Brad au trecut cu bine de emoţiile debutului după ce în Turul 1 al Cupei, pe 17 iulie au învins, scor 3-1, pe Şoimii Lugoj (Liga a III-a). Între timp moţii lui Alin Gomoi s-au călit în alte două amicale cu FC Cetate Deva (scor 2-2 la Brad şi 3-0 la Deva).

Date tehnice ale jocului

Partida dintre Aurul Brad şi FC Hunedoara este programată să înceapă la ora 17:30 pe terenul din „Botău” şi va fi arbitrată la centru de Constantin Stamatoiu din Moldova Nouă ajutat la cele două tuşe de Siviu Haramuz din Reşiţa şi Emanuel Cicu din Caransebeş. Dacă după epuizarea timpului regulamentar de joc scorul va fi egal se vor mai disputa încă două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă nici în extratimp niciuna dintre echipe nu se va detaşa pe tabela de marcaj atunci pentru desemnarea învingătoarei se va trece la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “FOTBAL/CUPA ROMÂNIEI/ Brad sau Hunedoara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!