GALERIE FOTO/FOTBAL/Aurul Brad a strălucit în Cupă!

Aurul Brad a câştiga trofeul Cupa României la fotbal, ediţia 2012-2013 – faza judeţeană Hunedoara şi astfel a salvat un sezon în care a avut un parcurs oscilant în campionat.

DSC_0477

 

Sâmbătă, la amiază, în finala disputată la Simeria, Aurul Brad a învins, la limită, scor 1-0, dar meritat pe Retezatul Haţeg. Golul care a trimis trofeul la Brad a fost de fapt un autogol… În minutul 55 haţeganul Simoneac a deviat în propria poartă mingea centrată în careul mic de pe stânga de moţul Vurdea. După deschiderea scorului moţii au prins şi mai mult curaj, însă s-au lovit de reflexele de senzaţie ale lui Tonca care a avut o dublă intervenţie salvatoare la interval de câteva secunde când a respins lovitura de cap a lui Mihăilă şi mai apoi şutul lui Leaha (61).

Şi Retezatul a avut o oportunitate mare de a înscrie în prima repriză, însă şutul lui Ciocan a fost respins de pe linia porţii de Polvrea (31). Altfel, cu defensiva improvizată – experimentaţii Adi Câmpean şi Kallai au fost indisponibili şi Laslău – suspendat pentru finală – şi un atac ca şi inexistent „zimbrii” au ales cele mai întortocheate căi spre poarta lui Robciuc care a avut emoţii doar la festivitatea de premiere.

[wzslider autoplay=”true” interval=”1500″]

 A curs şampanie pe gazon

Ultimul fluier al arbitrului a dat startul fiestei. Aurarii au destupat sticlele de şampanie direct pe gazon şi au gustat, pe rând, din licoarea cu aromă inconfundabilă chiar din cupă! În mijlocul jucătorilor şi-a făcut simţită prezenţa şi primarul municipiului Brad, Florin Cazacu. Cu un fular galben-negru cu însemnele Aurului Brad la gât edilul şef i-a felicitat pe proaspeţii campioni.

CASETA TEHNICĂ

RETEZATUL Haţeg……….0 (0)

Tonca – Borbely, Simoneac, M. Daj, Căpâlnaş – Puşcă, Marcu, Tămăşiloni, Buzdugan, Ov. Popesc (cpt;) – Ursachi. Antrenor: Flaviu Itul.

AURUL Brad……………….1 (0)

Robciuc – A.Lup, Bănărescu, Polvrea, Mihăilă (90 M. Lupea) – Ciocan, Almăşan, Leaha, Cristea (64 Bişorca) – Miclean (cpt; 82 Al. Gomoi), Cornea (25 Vurdea). Antrenor: Alin Gomoi.

A marcat: Simoneac (55 – autogol).

Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara). Asistenţi: Raul Popa (Hunedoara) şi Marius Pavăl (Simeria). Observator AJF: Adrian Radu (Deva).

Stadion „CFR – Marmosim” Simeria. Spectatori: 150.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital