GALERIE FOTO/FOTBAL/Aurul Brad a strălucit în Cupă!

Aurul Brad a câştiga trofeul Cupa României la fotbal, ediţia 2012-2013 – faza judeţeană Hunedoara şi astfel a salvat un sezon în care a avut un parcurs oscilant în campionat.

DSC_0477

 

Sâmbătă, la amiază, în finala disputată la Simeria, Aurul Brad a învins, la limită, scor 1-0, dar meritat pe Retezatul Haţeg. Golul care a trimis trofeul la Brad a fost de fapt un autogol… În minutul 55 haţeganul Simoneac a deviat în propria poartă mingea centrată în careul mic de pe stânga de moţul Vurdea. După deschiderea scorului moţii au prins şi mai mult curaj, însă s-au lovit de reflexele de senzaţie ale lui Tonca care a avut o dublă intervenţie salvatoare la interval de câteva secunde când a respins lovitura de cap a lui Mihăilă şi mai apoi şutul lui Leaha (61).

Şi Retezatul a avut o oportunitate mare de a înscrie în prima repriză, însă şutul lui Ciocan a fost respins de pe linia porţii de Polvrea (31). Altfel, cu defensiva improvizată – experimentaţii Adi Câmpean şi Kallai au fost indisponibili şi Laslău – suspendat pentru finală – şi un atac ca şi inexistent „zimbrii” au ales cele mai întortocheate căi spre poarta lui Robciuc care a avut emoţii doar la festivitatea de premiere.

[wzslider autoplay=”true” interval=”1500″]

 A curs şampanie pe gazon

Ultimul fluier al arbitrului a dat startul fiestei. Aurarii au destupat sticlele de şampanie direct pe gazon şi au gustat, pe rând, din licoarea cu aromă inconfundabilă chiar din cupă! În mijlocul jucătorilor şi-a făcut simţită prezenţa şi primarul municipiului Brad, Florin Cazacu. Cu un fular galben-negru cu însemnele Aurului Brad la gât edilul şef i-a felicitat pe proaspeţii campioni.

CASETA TEHNICĂ

RETEZATUL Haţeg……….0 (0)

Tonca – Borbely, Simoneac, M. Daj, Căpâlnaş – Puşcă, Marcu, Tămăşiloni, Buzdugan, Ov. Popesc (cpt;) – Ursachi. Antrenor: Flaviu Itul.

AURUL Brad……………….1 (0)

Robciuc – A.Lup, Bănărescu, Polvrea, Mihăilă (90 M. Lupea) – Ciocan, Almăşan, Leaha, Cristea (64 Bişorca) – Miclean (cpt; 82 Al. Gomoi), Cornea (25 Vurdea). Antrenor: Alin Gomoi.

A marcat: Simoneac (55 – autogol).

Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara). Asistenţi: Raul Popa (Hunedoara) şi Marius Pavăl (Simeria). Observator AJF: Adrian Radu (Deva).

Stadion „CFR – Marmosim” Simeria. Spectatori: 150.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”