FOTBAL JUVENIL/”Cupa de iarnă” s-a decernat în prag de primăvară la Simeria 

Cinci echipe de juniori din întreg județul cu vârste între 10 și 12 ani au ieșit din sală și au intrat în teren la Simeria la “Cupa de iarnă” 2015. VEZI CARE AU FOST CELE MAI BUNE ECHIPE!

16-CUPAIARNA

Echipa de fotbal juniori formată din copii născuți în anul 2003 și mai mici a Clubului Sportiv Universitatea Petroșani antrenată de Gabi Nițu a câștigat trofeul “Cupa de iarnă” 2015 fără înfrângere. În competiția desfășurată pe Terenul 2 al Stadionului “CFR Marmosim” din Simeria, “U” Petroșani a obținut 8 puncte cu următoarele rezultate: scor 2-0 cu ȘF Primavera Deva, scor 1-0 cu CS CFR Simeria 1, 0-0 cu CS CFR Simeria 2 și cu CS Dacia Orăștie. Puștii din Petroșani au pus mâna și pe un premiu individual! Fără gol primit Dragoș Teslici a fost declarat cel mai bun portar!

Turneu tare echilibrat

Competiția care s-a disputat în sistemul fiecare cu fiecare a fost una foarte disputată dar echilibrată dovadă că patru din cele 10 jocuri s-au încheiat nedecis. Scorul turneului a fost realizat în jocul ȘF Primavera Deva – Dacia Orăștie, scor 4-1. Locul secund a fost ocupat de echipa Școala de Fotbal Primavera Deva cu șase puncte (antrenori Sandu Moga și Cătălin Filer) iar pe locul trei s-a clasat la egalitate de puncte, cinci, echipele Clubului Sportiv CFR Simeria 2 (copii născuți în anul 2004) și CFR Simeria 1 (2003), ambele pregătite de antrenorul Dorin Costea. Ultimul loc a revenit formației Dacia Orăștie (Petre Dumitreasă), cu doar un punct.

Premii individuale

Celelalte premii individuale au fost câștigate de Alex Suciu (CFR Simeria 1) – cel mai de perspectivă portar; Andrei Deak (CFR Simeria 2) -portarul cu cel mai bun joc

de picior; Tudor Opriș (CFR Simeria 2) – cel mai bun fundaș; Luca Vochița (Dacia Orăștie) – cel mai tânar jucător; Elias Moulat (Dacia Orăștie – cel mai talentat  jucător și Radu Băbuț (ȘF Primavera Deva)- cel mai tehnic jucător. Premiile au fost asigurate de organizatorii competiției, CS CFR Simeria.

REZULTATELE COMPLETE ALE TURNEULUI

#CFR SIMERIA I – DACIA ORĂȘTIE……………………………………1-0
#CFR SIMERIA II – ȘF PRIMAVERA DEVA………………………….0-0
#UNIVERSITATEA PETROȘANI – CFR SIMERIA I…………………0-0
#DACIA ORĂȘTIE – CFR SIMERIA II………………………………….0-2
#UNIVERSITATEA PETROȘANI – ȘF PRIMAVERA DEVA ………2-0
#CFR SIMERIA I – CFR SIMERIA II…………………………………….1-1
#ȘF PRIMAVERA DEVA – DACIA ORĂȘTIE…………………………..4-1
#CFR SIMERIA II – UNIVERSITATEA PETROȘANI………………..0-1
#ȘF PRIMAVERA DEVA – CFR SIMERIA I…………………………….2-0
#DACIA ORAȘTIE – UNIVERSITATEA PETROȘANI……………….0-0
CLASAMENTUL
1. Universitatea Petroșani 4 2 2 0 3-0 8p
2. ȘF Primavera Deva 4 2 1 1 6-3 7p
3. CFR Simeria II (2004) 4 1 2 1 3-2 5p
4. CFR Simeria I (2003) 4 1 2 1 2-3 5p
5. Dacia Orșătie 4 0 1 3 1-7 1p

 

Un trofeu a rămas la gazde

“Cupa de iarnă” 2015  competiție rezervată copii născuți în anul 2004 și mai mici a strâns în sala de sport a C.T.T.F. “Anghel Saligny” din Simeria a fost câștigată cu maximum de puncte, nouă,  de echipa gazdă CFR Simeria 1 – antrenor Dorin Costea. Micii “feroviari” au învins pe rând echipele: Retezatul Hațeg, scor 5-3, CFR Simeria 1, 7-1 și Victoria Călan, scor 3-0.  Golgheterul întreceri a  fost Darius  Savu (Retezatul Hațeg) cu 15 goluri iar titlul de cel mai bun portar a fost acordat lui Gabriel Enăchiță (CFR Simeria 2).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani