FOTBAL JUVENIL/”Cupa de iarnă” s-a decernat în prag de primăvară la Simeria 

Cinci echipe de juniori din întreg județul cu vârste între 10 și 12 ani au ieșit din sală și au intrat în teren la Simeria la “Cupa de iarnă” 2015. VEZI CARE AU FOST CELE MAI BUNE ECHIPE!

16-CUPAIARNA

Echipa de fotbal juniori formată din copii născuți în anul 2003 și mai mici a Clubului Sportiv Universitatea Petroșani antrenată de Gabi Nițu a câștigat trofeul “Cupa de iarnă” 2015 fără înfrângere. În competiția desfășurată pe Terenul 2 al Stadionului “CFR Marmosim” din Simeria, “U” Petroșani a obținut 8 puncte cu următoarele rezultate: scor 2-0 cu ȘF Primavera Deva, scor 1-0 cu CS CFR Simeria 1, 0-0 cu CS CFR Simeria 2 și cu CS Dacia Orăștie. Puștii din Petroșani au pus mâna și pe un premiu individual! Fără gol primit Dragoș Teslici a fost declarat cel mai bun portar!

Turneu tare echilibrat

Competiția care s-a disputat în sistemul fiecare cu fiecare a fost una foarte disputată dar echilibrată dovadă că patru din cele 10 jocuri s-au încheiat nedecis. Scorul turneului a fost realizat în jocul ȘF Primavera Deva – Dacia Orăștie, scor 4-1. Locul secund a fost ocupat de echipa Școala de Fotbal Primavera Deva cu șase puncte (antrenori Sandu Moga și Cătălin Filer) iar pe locul trei s-a clasat la egalitate de puncte, cinci, echipele Clubului Sportiv CFR Simeria 2 (copii născuți în anul 2004) și CFR Simeria 1 (2003), ambele pregătite de antrenorul Dorin Costea. Ultimul loc a revenit formației Dacia Orăștie (Petre Dumitreasă), cu doar un punct.

Premii individuale

Celelalte premii individuale au fost câștigate de Alex Suciu (CFR Simeria 1) – cel mai de perspectivă portar; Andrei Deak (CFR Simeria 2) -portarul cu cel mai bun joc

de picior; Tudor Opriș (CFR Simeria 2) – cel mai bun fundaș; Luca Vochița (Dacia Orăștie) – cel mai tânar jucător; Elias Moulat (Dacia Orăștie – cel mai talentat  jucător și Radu Băbuț (ȘF Primavera Deva)- cel mai tehnic jucător. Premiile au fost asigurate de organizatorii competiției, CS CFR Simeria.

REZULTATELE COMPLETE ALE TURNEULUI

#CFR SIMERIA I – DACIA ORĂȘTIE……………………………………1-0
#CFR SIMERIA II – ȘF PRIMAVERA DEVA………………………….0-0
#UNIVERSITATEA PETROȘANI – CFR SIMERIA I…………………0-0
#DACIA ORĂȘTIE – CFR SIMERIA II………………………………….0-2
#UNIVERSITATEA PETROȘANI – ȘF PRIMAVERA DEVA ………2-0
#CFR SIMERIA I – CFR SIMERIA II…………………………………….1-1
#ȘF PRIMAVERA DEVA – DACIA ORĂȘTIE…………………………..4-1
#CFR SIMERIA II – UNIVERSITATEA PETROȘANI………………..0-1
#ȘF PRIMAVERA DEVA – CFR SIMERIA I…………………………….2-0
#DACIA ORAȘTIE – UNIVERSITATEA PETROȘANI……………….0-0
CLASAMENTUL
1. Universitatea Petroșani 4 2 2 0 3-0 8p
2. ȘF Primavera Deva 4 2 1 1 6-3 7p
3. CFR Simeria II (2004) 4 1 2 1 3-2 5p
4. CFR Simeria I (2003) 4 1 2 1 2-3 5p
5. Dacia Orșătie 4 0 1 3 1-7 1p

 

Un trofeu a rămas la gazde

“Cupa de iarnă” 2015  competiție rezervată copii născuți în anul 2004 și mai mici a strâns în sala de sport a C.T.T.F. “Anghel Saligny” din Simeria a fost câștigată cu maximum de puncte, nouă,  de echipa gazdă CFR Simeria 1 – antrenor Dorin Costea. Micii “feroviari” au învins pe rând echipele: Retezatul Hațeg, scor 5-3, CFR Simeria 1, 7-1 și Victoria Călan, scor 3-0.  Golgheterul întreceri a  fost Darius  Savu (Retezatul Hațeg) cu 15 goluri iar titlul de cel mai bun portar a fost acordat lui Gabriel Enăchiță (CFR Simeria 2).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei