FOTBAL JUDEŢEAN/Week-end plin de fotbal!

Conform programului întocmit de Comisia Judeţeană de Arbitrii Hunedoara “centralul” Denis Haidiner din Hunedoara va arbitra două jocuri în etapa a II-a a Ligii a IV-a Hunedoara: mâine la Geoagiu şi duminică la Brad.

16-HAIDINER

Altfel, runda secundă a campionatului judeţean de fotbal se va întinte pe durata întregului sfârşit de săptămână. Etapa va fi deschisă astăzi după-amiază de jocul din Dealul Institutului dintre campioana en-titre Universitatea Petroşani şi Metalul Crişcior.

Cele mai multe partide, 6, se vor disputa mâine urmând ca etapa să se încheie duminică la amiază cu jocul dintre Aurul Brad şi Şoimul Băiţa. Unei singure domnişoare i s-a găsit loc în cele 8 brigăzi. Francesca Ghişe din Deva va oficia la una din tuşe la jocul de astăzi de la Petroşani.

LIGA A IV-A HUNEDOARA

Programul, arbitrii şi observatorii meciurilor din etapa a II-a

ASTĂZI, 30 august, ora 17:30

#Universitatea Petroșani – Metalul Crișcior…………………………… 1-0

Arbitru: Florin Anca (Deva). Asistenţi: Claudiu Doarvoaş (Mintia) şi Francesca Ghişe (Deva). Observator: Petre Zlate (Lupeni).

 

SÂMBĂTĂ, 31 august, ora 11:30

 #Aurul Certej – Victoria Călan

Arbitru: Alexandru Bălan. Asistenţi: Cristian Petrean şi Alin Saraol (toţi din Deva). Observator: Cristian Gîţ (Deva).

#Gloria Geoagiu – CNS Cetate Deva

Arbitru: Denis Haidiner.  Asistenţi: Ştefan Makos şi Raul Popa (toţi din Hunedoara). Observator: Vasile Capotescu (Hunedoara).

#Dacia Orăștie – Hercules Lupeni

Arbitru: Daniel Thirt (Călan). Asistenţi: Sebastian Zaharia şi Aurelian Băleanu (ambii din Deva). Observator: Mirel Biriş (Deva).

#CFR Simeria – Minerul Uricani

Arbitru: Petre Voica (Deva). Asistenţi: Robert Deoancă (Crişcior) şi Raul Cornea (Brad). Observator: Florin Călugăriţa (Deva).

#Retezatul Hațeg – Inter Petrila

Arbitru: Alin Cîrstoiu (Deva). Asistenţi: Cosmin Danciu (Deva) şi Marius Pavăl (Simeria). Observator: Mihai Nacu (Ghelari).

#CS Vulcan – Jiul Petroșani

Arbitru: Cristian Lazăr (Petrila). Asistenţi: Ovidiu Cîrstea (Petroşani) şi Sorin Corpadi (Lupeni). Observator: Gergely Zoltan (Hunedoara).

 

DUMINICĂ, 1 septembrie, ora 11:30

#Aurul Brad – Șoimul Băița

Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara). Asistenţi: Constantin Rogojină (Hunedoara) şi Tiberiu Hajdu (Deva). Observator: Emil Munteanu (Deva).

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie