FOTBAL JUDEŢEAN/SUPERCUPA HUNEDOAREI 2013/REACŢII/Anton: “Nu am avut şansă”

Noul tehnician al Universităţii Petroşani, Ilie Anton (foto, 34 de ani) a păşit cu stângul în tagma antrenorilor de fotbal din judeţ, a fost învins, scor 0-1 (0-0), de Aurul Brad sâmbătă în Spercupa judeţului Hunedoara.

12-ANTON

La final, la cald, “Toni” a făcut un scurt rezumat al evoluţiei echipei sale în primul meci oficial al sezonului fotbalistic 2013-2014 în judeţul Hunedoara. Concluzia: “carenţele de pregătire şi neşansa” i-au privat pe jucătorii “Ştiinţei” să câştige încă un trofeu.

„Am făcut un joc bun în Supercupă în ciuda faptului că băieţii au început pregătirea de doar trei săptămâni. Faptul că nu suntem cu pregătirea la zi s-a văzut în debutul jocului, în primele 20 de minute când s-au cam sufocat pe teren. Una peste alta ne-am creat câteva ocazii de a marca însă am dat peste portarul Bradului (Cristian Robciuc – jucătorul meciului n.r.), care a prins o zi bună iar când am reuşit să trecem mingea de el s-a opus bara. Eu cred că aici s-a decis meciul”, a declarat Ilie Anton pentru ŞTIRILE din SPORT de la HUNEDOARA TV.

Unicul gol al Supercupei Hunedoarei a fost marcat de Codruţ Mihăilă în minutul 62.

Sâmbătă, va fi un nou debut pentru Ilie Anton de data aceasta în campionatul judeţean – Liga a IV-a Hunedoara. În prima etapă, Universitatea Petroşani va evolua în deplasare pe terenul Minerului Uricani.

[box border=”full”]

EXTRA – LIGA A IV-A HUNEDOARA

Programul primei etape, sâmbătă 24 august, ora 11:30

#Victoria Călan – CS Vulcan

#CNS Cetate Deva – Aurul Certej

#Hercules Lupeni – Gloria Geoagiu

#Şoimul Băiţa – Dacia Orăştie

#Metalul Crişcior – Aurul Brad

#Minerul Uricani – “U” Petroşani

#Inter Petrila – CFR Simeria

#Jiul Petroşani – Retezatul Haţeg

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg