FOTBAL JUDEŢEAN/Prinşi cu jucător „pe fals”

Echipa Mureşul Brănişca din Seria a II-a a Ligii a V-a Hunedoara a fost dovedită şi pedepsită pentru că a folosit într-un meci oficial un jucător care nu era trecut pe foaia de joc.

16-FALS

Turul campionatului Ligii a V-a Hunedoara la fotbal s-a încheiat de o săptămână însă clasamentele continuă să sufere modificări deşi între timp nu s-a mai disputat niciun joc. Este cazul Seriei a II-a – Valea Mureşului în care rezultatul înregistrat pe teren în unul dintre jocuri a fost modificat de Comisia de Disciplina (CD) a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Hunedoara în ultima şedinţa ordinară.

Decizie la “masa-verde”

Astfel, jocul Mureşul Brănişca – Minerul Teliuc din etapa a VIII-a a fost omologat cu scorul de 0-3 în favoarea echipei oaspete deoarece formaţia gazdă a folosit un jucător ale cărui date de identificare nu au fost scrise în raportul de joc. Pe teren scorul a fost 4 – 2.

Mai exact cu legitimaţia lui Marian Giura – care nu a fost deloc pe teren – cei de la Mureşul Brănişca au folosit un alt jucător – se pare în persoana lui Adrian Uruci sancţionat ulterior cu o penalitate sportivă de 50 lei. Oficialii Minerului Teliuc au observat neregula şi au depus contestaţie.

Pentru aceaşi abatere de la regulament grupării Mureşul Brănişca  i s-au scăzut din clasament 6 puncte! și a fost sancționată cu 2000 lei penalitate sportivă.

„Comisia de Disciplină sancţionează aspru substituirile de jucători şi lovirea arbitrilor”, a punctat secretarul CD a AJF Hunedoara, Adrian Radu.

[box border=”full”]

Jucător, antrenor şi delegat suspendaţi

Pedepse severe au primit şi un jucător şi un antrenor de la Liga a IV-a. Portarul şi căpitanul celor de la CFR Simeria, Vasile Iancău a fost sancţionat cu 3 jocuri suspendare pentru jigniri la adresa arbitrului. Tot pentru „discuţii” cu arbitru a fost suspendat două jocuri şi antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu perioadă în care i se interziceaccesul la vestiare, în incinta terenului de joc și pe banca tehnică. Însă cel mai rău a păţit-o delegatul Metalului Crișcior, Valentin Beşleagă care a fost suspendat două luni și 150 de lei penalitate sportivă deoarece a pătruns pe terenul de joc și a bruscat un jucător al echipei adverse.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști