FOTBAL JUDEŢEAN/Prinşi cu jucător „pe fals”

87

Echipa Mureşul Brănişca din Seria a II-a a Ligii a V-a Hunedoara a fost dovedită şi pedepsită pentru că a folosit într-un meci oficial un jucător care nu era trecut pe foaia de joc.

16-FALS

Turul campionatului Ligii a V-a Hunedoara la fotbal s-a încheiat de o săptămână însă clasamentele continuă să sufere modificări deşi între timp nu s-a mai disputat niciun joc. Este cazul Seriei a II-a – Valea Mureşului în care rezultatul înregistrat pe teren în unul dintre jocuri a fost modificat de Comisia de Disciplina (CD) a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Hunedoara în ultima şedinţa ordinară.

Decizie la „masa-verde”

Astfel, jocul Mureşul Brănişca – Minerul Teliuc din etapa a VIII-a a fost omologat cu scorul de 0-3 în favoarea echipei oaspete deoarece formaţia gazdă a folosit un jucător ale cărui date de identificare nu au fost scrise în raportul de joc. Pe teren scorul a fost 4 – 2.

Mai exact cu legitimaţia lui Marian Giura – care nu a fost deloc pe teren – cei de la Mureşul Brănişca au folosit un alt jucător – se pare în persoana lui Adrian Uruci sancţionat ulterior cu o penalitate sportivă de 50 lei. Oficialii Minerului Teliuc au observat neregula şi au depus contestaţie.

Pentru aceaşi abatere de la regulament grupării Mureşul Brănişca  i s-au scăzut din clasament 6 puncte! și a fost sancționată cu 2000 lei penalitate sportivă.

„Comisia de Disciplină sancţionează aspru substituirile de jucători şi lovirea arbitrilor”, a punctat secretarul CD a AJF Hunedoara, Adrian Radu.

[box border=”full”]

Jucător, antrenor şi delegat suspendaţi

Pedepse severe au primit şi un jucător şi un antrenor de la Liga a IV-a. Portarul şi căpitanul celor de la CFR Simeria, Vasile Iancău a fost sancţionat cu 3 jocuri suspendare pentru jigniri la adresa arbitrului. Tot pentru „discuţii” cu arbitru a fost suspendat două jocuri şi antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu perioadă în care i se interziceaccesul la vestiare, în incinta terenului de joc și pe banca tehnică. Însă cel mai rău a păţit-o delegatul Metalului Crișcior, Valentin Beşleagă care a fost suspendat două luni și 150 de lei penalitate sportivă deoarece a pătruns pe terenul de joc și a bruscat un jucător al echipei adverse.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.