FOTBAL JUDEŢEAN/Prinşi cu jucător „pe fals”

Echipa Mureşul Brănişca din Seria a II-a a Ligii a V-a Hunedoara a fost dovedită şi pedepsită pentru că a folosit într-un meci oficial un jucător care nu era trecut pe foaia de joc.

16-FALS

Turul campionatului Ligii a V-a Hunedoara la fotbal s-a încheiat de o săptămână însă clasamentele continuă să sufere modificări deşi între timp nu s-a mai disputat niciun joc. Este cazul Seriei a II-a – Valea Mureşului în care rezultatul înregistrat pe teren în unul dintre jocuri a fost modificat de Comisia de Disciplina (CD) a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Hunedoara în ultima şedinţa ordinară.

Decizie la “masa-verde”

Astfel, jocul Mureşul Brănişca – Minerul Teliuc din etapa a VIII-a a fost omologat cu scorul de 0-3 în favoarea echipei oaspete deoarece formaţia gazdă a folosit un jucător ale cărui date de identificare nu au fost scrise în raportul de joc. Pe teren scorul a fost 4 – 2.

Mai exact cu legitimaţia lui Marian Giura – care nu a fost deloc pe teren – cei de la Mureşul Brănişca au folosit un alt jucător – se pare în persoana lui Adrian Uruci sancţionat ulterior cu o penalitate sportivă de 50 lei. Oficialii Minerului Teliuc au observat neregula şi au depus contestaţie.

Pentru aceaşi abatere de la regulament grupării Mureşul Brănişca  i s-au scăzut din clasament 6 puncte! și a fost sancționată cu 2000 lei penalitate sportivă.

„Comisia de Disciplină sancţionează aspru substituirile de jucători şi lovirea arbitrilor”, a punctat secretarul CD a AJF Hunedoara, Adrian Radu.

[box border=”full”]

Jucător, antrenor şi delegat suspendaţi

Pedepse severe au primit şi un jucător şi un antrenor de la Liga a IV-a. Portarul şi căpitanul celor de la CFR Simeria, Vasile Iancău a fost sancţionat cu 3 jocuri suspendare pentru jigniri la adresa arbitrului. Tot pentru „discuţii” cu arbitru a fost suspendat două jocuri şi antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu perioadă în care i se interziceaccesul la vestiare, în incinta terenului de joc și pe banca tehnică. Însă cel mai rău a păţit-o delegatul Metalului Crișcior, Valentin Beşleagă care a fost suspendat două luni și 150 de lei penalitate sportivă deoarece a pătruns pe terenul de joc și a bruscat un jucător al echipei adverse.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului