FOTBAL JUDEŢEAN/ New Deva. Prezentările au fost făcute!

Jucătorii noii echipe de fotbal a municipiului Deva, CNS Cetate au făcut cunoştinţă cu suporterii lor.

16-NEW

Aproximativ 100 de deveni au acceptat invitaţia şi au ocupat un loc în tribuna stadionului „Cetate” miercuri seară pentru ai vedea la treabă pe puştii pregătiţi de profesorul Marius Sîrbu care în sezonul 2013-2014 vor reprezenta Deva în campionatul judeţean de fotbal – Liga a IV-a Hunedoara.

Întâlnirea a fost pusă la cale de conducătorii Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva care au ţinut neapărat să-i prezinte pe jucători publicului într-un cadru oficial. Chestie de ţinută. Mai apoi în aplauzele spectatorilor, unul după celălalt, cei 18 jucători ai Devei îmbrăcaţi într-un echipament nou-nouţ „galben-negru” au intrat în teren cu principalele lor atuuri la purtător: tinereţea şi dorinţa de afirmare.

Martori le-au fost colegii mai experimentaţi de la conjudeţeana FC Hunedoara în compania cărora au susţinut un ultim test înainte de botezul campionatului programat pentru mâine tot la Deva. Mergeţi la stadion şi daţi binecuvântarea voastră noii echipe de fotbal a Devei!

[box border=”full”]

Cifra

19, 8

ani este media de vârstă a lotului de jucători al CNS Cetate Deva

[/box]

[box border=”full”]

Lotul de jucători al CNS Cetate Deva

#Adrian Farcaş (23 ani) şi Adrian Beldeanu (17 ani) – portari;

#Marius Lupşa (23 ani), Emanuel Lăcătuş (24 ani), Alexandru Jişcanu (18 ani), Alexandru Doboş (23 ani) – fundaşi;

#Liviu Herci (20 ani), Nicolae Cărăvan (20 ani), Florin Olariu (17 ani), Mihai Olariu (17 ani), Alexandru Medrea (18 ani), Cosmin Ungur (20 ani), Vlăduţ Rujoiu (16 ani), Raul Nedelcu (16 ani),  – mijlocaşi;

#Flavius Chelariu (26 ani), Gabriel Dărăban (23 ani), Ovidiu Vână (18 ani) şi Andrei Zaharia (19 ani).

Antrenor principal: Marius Sîrbu. Antrenor cu portarii: Aurel Sava.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva