FOTBAL JUDEŢEAN/ New Deva. Prezentările au fost făcute!

Jucătorii noii echipe de fotbal a municipiului Deva, CNS Cetate au făcut cunoştinţă cu suporterii lor.

16-NEW

Aproximativ 100 de deveni au acceptat invitaţia şi au ocupat un loc în tribuna stadionului „Cetate” miercuri seară pentru ai vedea la treabă pe puştii pregătiţi de profesorul Marius Sîrbu care în sezonul 2013-2014 vor reprezenta Deva în campionatul judeţean de fotbal – Liga a IV-a Hunedoara.

Întâlnirea a fost pusă la cale de conducătorii Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva care au ţinut neapărat să-i prezinte pe jucători publicului într-un cadru oficial. Chestie de ţinută. Mai apoi în aplauzele spectatorilor, unul după celălalt, cei 18 jucători ai Devei îmbrăcaţi într-un echipament nou-nouţ „galben-negru” au intrat în teren cu principalele lor atuuri la purtător: tinereţea şi dorinţa de afirmare.

Martori le-au fost colegii mai experimentaţi de la conjudeţeana FC Hunedoara în compania cărora au susţinut un ultim test înainte de botezul campionatului programat pentru mâine tot la Deva. Mergeţi la stadion şi daţi binecuvântarea voastră noii echipe de fotbal a Devei!

[box border=”full”]

Cifra

19, 8

ani este media de vârstă a lotului de jucători al CNS Cetate Deva

[/box]

[box border=”full”]

Lotul de jucători al CNS Cetate Deva

#Adrian Farcaş (23 ani) şi Adrian Beldeanu (17 ani) – portari;

#Marius Lupşa (23 ani), Emanuel Lăcătuş (24 ani), Alexandru Jişcanu (18 ani), Alexandru Doboş (23 ani) – fundaşi;

#Liviu Herci (20 ani), Nicolae Cărăvan (20 ani), Florin Olariu (17 ani), Mihai Olariu (17 ani), Alexandru Medrea (18 ani), Cosmin Ungur (20 ani), Vlăduţ Rujoiu (16 ani), Raul Nedelcu (16 ani),  – mijlocaşi;

#Flavius Chelariu (26 ani), Gabriel Dărăban (23 ani), Ovidiu Vână (18 ani) şi Andrei Zaharia (19 ani).

Antrenor principal: Marius Sîrbu. Antrenor cu portarii: Aurel Sava.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi