FOTBAL JUDEŢEAN/Mircea Sîrbu, reales!

Profesorul Mircea Sîrbu este vechiul şi noul preşedinte al Asociaţie Judeţene de Fotbal (AJF) Hunedoara. El a fost reales în unanimitate de cei 44 membrii afiliaţi ai AJF Hunedoara vineri în cadrul Adunării Generale de Alegeri.

12-PRESEDINTE

Astfel, Mircea Sîrbu (foto, 63 ani), se află în faţa celui de-al şaselea mandat în fruntea AJF Hunedoara for pe care îl conduce fără întrerupere încă din anul 1995.

„Voi supravegea şi mă voi implica activ pentru ca fotbalul hunedorean să progreseze de la an la an. În continuare Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara va sprijini cluburile din judeţ care se implică în formarea şi creşterea copiilor pentru care vom crea competiţii la toate categoriile de vârstă şi nu în ultimul rând vom încuraja dezvoltarea infrastructurii fotbalistice”, şi-a prezentat Mircea Sîrbu principalele obiective pentru viitorul mandat.

Totodată a fost aleasă şi componenţa noului Birou Executiv al AJF Hunedoara din care fac parte vicepreşedinţii Damian Diniş (Şoimul Băiţa) şi Ioan Pantilimon (CS Vulcan), Mircea Glava (Aurul Brad) – reprezentantul cluburilor din Liga a IV-a şi Eugen Băiconi (Cetate Răchitova) – reprezentantul cluburilor Liga a V-a. Secretarul general al AJF Hunedoara este Sorin Ciotlăuş.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători