FOTBAL JUDEŢEAN/Liber la înscrieri!

Echipele din judeţ au la dispoziţie 7 zile să îşi aleagă campionatul în care vor să evolueze sezonul viitor şi apoi să se înscrie.

12-FOTBAL

Grupările de fotbal din judeţ care vor să participe în sezonul 2013-2014 al campionatelor Ligiilor a IV-a şi a V-a Hunedoara mai au la dispoziţie încă o săptămână să se înscrie. Termenul limită pentru depunerea cererilor va expira marţi, 6 august la ora 14:00.

Altfel, în zilele de 7 şi 8 august în funcţie de câte echipe se vor înscrie se va stabili programul şi datele de disputare ale meciurilor din cele două campionate organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara.

Până acum din cele 16 echipe care au încheiat campionatul precedent al Ligii a IV-a pe teren doar CS Ghelari şi-a exprimat intenţia de a continua în Liga a V-a, însă doar „cu echipa de seniori”. Locul lăsat gol nu va fi ocupat cum ar fi firesc de campioanele Ligii a V-a din sezonul 2012-2013 – Cetate Răchitova şi Keysistemsro Ribiţa – care nu se pot baza pe un buget asigurat pentru a duce la bun sfârşit sezonul viitor, însă ar putea fi umplut de noua echipă a municipiului Deva, FC Cetate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia