FOTBAL JUDEŢEAN/Liber la înscrieri!

Echipele din judeţ au la dispoziţie 7 zile să îşi aleagă campionatul în care vor să evolueze sezonul viitor şi apoi să se înscrie.

12-FOTBAL

Grupările de fotbal din judeţ care vor să participe în sezonul 2013-2014 al campionatelor Ligiilor a IV-a şi a V-a Hunedoara mai au la dispoziţie încă o săptămână să se înscrie. Termenul limită pentru depunerea cererilor va expira marţi, 6 august la ora 14:00.

Altfel, în zilele de 7 şi 8 august în funcţie de câte echipe se vor înscrie se va stabili programul şi datele de disputare ale meciurilor din cele două campionate organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara.

Până acum din cele 16 echipe care au încheiat campionatul precedent al Ligii a IV-a pe teren doar CS Ghelari şi-a exprimat intenţia de a continua în Liga a V-a, însă doar „cu echipa de seniori”. Locul lăsat gol nu va fi ocupat cum ar fi firesc de campioanele Ligii a V-a din sezonul 2012-2013 – Cetate Răchitova şi Keysistemsro Ribiţa – care nu se pot baza pe un buget asigurat pentru a duce la bun sfârşit sezonul viitor, însă ar putea fi umplut de noua echipă a municipiului Deva, FC Cetate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute