FOTBAL JUDEŢEAN/Fotbaliştii „K1” excluşi din echipă!

Suspendaţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru acte de violenţă pe teren doi dintre jucătorii Interului Petrila au fost pedepsiţi şi de club. Au fost daţi afară!

DSC03548

Sancţiuni duble pentru 2 dintre cei 3 jucători ai echipei de fotbal Inter Petrila eliminaţi direct de pe teren pentru agresiuni în timpul jocului din etapa a VIII-a a campionatului judeţean cu Hercules Lupeni (scor 1-4 n.r.).

Fotbaliştii amatori au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara dar şi de propriul club. Astfel, Florin Dobre (6 jocuri suspendare şi 100 de lei penalitate sportivă) şi  Alin Bocu (5 jocuri şi 90 lei) au fost excluşi definitiv din lotul Interului Petrila în timp ce Ionuţ Androne (4 jocuri şi 80 lei) a primit un ultim avertisment. „Deoarece aceşti jucători nu sunt plătiţi de club nu putem să-i amendăm, însă am decis să îi dăm afară pe Dobre şi Bocu. Pentru că e mai mic Ionuţ Androne a primit un ultim avertisment”, a anunţat antrenorul lui Inter Petrila, Avram Moldovan (foto).

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului