UPDATE: FOTBAL JUDEŢEAN/Derby nedecis!

Campioana en-titre, Universitatea Petroşani s-a întors cu un punct din deplasarea de la Minerul Uricani în prima etapă a Ligii a IV-a Hunedoara la fotbal. VEZI REZULTATELE ÎNREGISTRATE ÎN PRIMA ETAPĂ!

DSC_0009

Minerul Uricani şi “U” Petroşani şi-au împărţit reprizele. “Minerii” au câştigat-o pe prima- scor la pauză 1-0 iar “studenţii” pe cea de-a doua, scor final 2-2.

A fost runda oaspeţilor care au luat 15 puncte puse în joc.

Şi meciurile de la Petroşani şi Petrila s-au încheiat la egalitate în timp ce la Deva, Călan, Crişcior şi Crăciuneşti (Băiţa) vizitatorii s-au impus.

 

LIGA A IV-A HUNEDOARA
Rezultatele parţiale ale primei etape, sâmbătă 24 august
#Victoria Călan – CS Vulcan  2-3
#CNS Cetate Deva – Aurul Certej  2-3
#Hercules Lupeni – Gloria Geoagiu  4-1
#Metalul Crișcior – Aurul Brad  1-3
#Minerul Uricani – “U” Petroșani  2-2
#Inter Petrila – CFR Simeria  1-1
#Jiul Petroșani – Retezatul Hațeg  0-0
#Șoimul Băița – Dacia Orăștie                  0-3

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg