FOTBAL JUDEŢEAN/CUPA ROMÂNIEI/Se ştie prima finalistă

Vicecampioana judeţeană la fotbal, Retezatul Haţeg (foto), s-a calificat în finala Cupei României 2013! În primul meci din semifinale, Retezatul Haţeg – echipă antrenată de Flaviu Itul – a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-1 pe Inter Petrila.

FOTO: SAMI TAMAŞ

FOTO: SAMI TAMAŞ

La pauză, a fost 1-0. Partida s-a disputat la Petroşani pe terenul 2 din Complexul Sportiv „Jiul” iar golurile învingătorilor au fost marcate de: Adi Câmpean două goluri – unul din 11 metri, Ursachi, Simoneac, Puşcă şi Tămăşiloni. „Ne dorim să câştigăm Cupa. Ar fi o încununare a evoluţiei bune a echipei în acest an, în returul campionatului judeţean”, a spus antrenorul Haţegului, Flaviu Itul.

Finala Cupei se joacă sâmbătă

Cine va fi cea de-a doua finalistă vom afla mâine, 12 iunie, la finalul jocului dintre Dacia Boşorod (Liga a V-a, Seria I) şi Aurul Brad (Liga a IV-a). Partida este programată să se dispute pe teren neutru pe stadionul „Minerul” din Certej cu începere de la ora 17:30.

Finala Cupei României faza judeţeană Hunedoara, ediţia 2012-2013 va avea loc sâmbătă 15 iunie pe stadionul „CFR-Marmosim” din Simeria.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului