FOTBAL JUDEŢEAN/Aurul Brad ţinteşte “eventul”

Este oficial! Deţinătoarea Cupei României şi proaspăt câştigătoare a Supercupei faza pe judeţul Hunedoara la fotbal, echipa Aurul Brad şi-a depus candidatura pentru câştigarea campionatului judeţean – Liga a IV-a Hunedoara care va debuta sâmbătă.

 

INSPIRAT! Antrenorul Aurului Brad, Alin Gomoi (foto în dreapta) a reuşit să îşi motiveze foarte bine elevii în această vară. Foto: CRISTI VATAVU

INSPIRAT! Antrenorul Aurului Brad, Alin Gomoi (foto în dreapta) a reuşit să îşi motiveze foarte bine elevii în această vară. Foto: CRISTI VATAVU

Parcursul perfect al echipei de fotbal Aurul Brad în startul sezonului 2013-2014 i-a stârnit pe jucătorii lui Alin Gomoi care şi-au propus să se autodepăşească. Prin vocea antrenorului Alin Gomoi “aurarii” au anuntat că în actualul sezon vor să câştige tot: Cupa României şi campionatul judeţean – Liga a IV-a Hunedoara şi astfel anul viitor să sărbătorească cum se cuvine a 80-a aniversare a ASA Aurul Brad – club înfiinţat în annul 1934.

Victoriile obţinute în primele 3 tururi ale Cupei României ediţia 2013-2014 şi succesul din Supercupa judeţului Hunedoara la fotbal în faţa Universităţii Petroşani (scor 1-0 n.r.), îi obligă pe jucători Aurului Brad să ţintească mai sus.

Antrenorul moţiilor din Brad, Alin Gomoi a stabilit obiectivul Aurului pentru sezonul 2013-2014 chiar în platoul emisiunii SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV. “Eu sper şi vreau să sărbătorim cei 80 de ani de existenţă ai Aurului Brad prin clasarea pe primul loc în campionat. Frumos ar fi ca cele două trofee puse în joc în judeţ, Cupa României şi Liga a patra Hunedoara să poposească în vitrina clubului nostrum la finalul sezonului 2013-2014” a declarat Alin Gomoi luni, în platoul emisunii SPORT PLUS.

Campionatul judeţean de fotbal – Liga a IV-a Hunedoara ediţia 2013-2014 va debuta sâmbătă 24 august când sunt programate meciurile din prima etapă. În runda inaugurală Aurul Brad va evolua în deplasare pe terenul Metalului Crişcior.

[box border=”full”]

“Pişta” Robciuc vrea să pună lacăt pe poartă

12-ROBCIUC

Desemnat “Cel mai bun jucător” al Supercupei Hunedoarei la fotbal portarul Aurului Brad, Cristian Robciuc (foto, 34 ani) şi-a propus un obiectiv personal  pentru viitorul campionat. “Vreau să i-au mai puţin de 15 goluri în viitorul campionat. Cu ajutorul colegilor mei din apărare cred că voi reuşi”, a spus cel poreclit de colegi “Pişta”.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara