FOTBAL ÎN SALĂ/LIGA 1/Lupu: „Va fi un campionat echilibrat”

Antrenorul echipei ASFC Fiat Autobergamo Deva, Robert Lupu apreciază că jumătate dintre echipele din Liga 1 vor emite pretenţii la un loc pe podium în sezonul 2013-2014 fapt ne mai întâlnit în ultimii ani.

15-ECHILIBRATAntrenorul-jucător al echipei de futsal ASFC Fiat Autobergamo Deva, Robert Lupu (foto) anticipează că ediţia 2013-2014 a Ligii 1 de fotbal în sală care va debuta mâine va fi una dintre cele mai echilibrate din ultimii ani! „Campionatul care stă să înceapă va fi unul dintre cei mai competitivi din ultimi cinci-şase ani. Dacă până sezonul trecut Liga 1 a fost dominată copios de multipla campioană City US Târgu Mureş acum nu mai puţin de şase echipe se vor bate sus pentru primele locuri. Odorehiu Secuiesc şi-a făcut echipă tare, Deva are un lot valoros, Sipcom Sfântu Gheorghe şi United Galaţi sunt de luat în seamă şi ele, la fel şi Smart Bucureşti chiar şi CSMS Iaşi care anul acesta a jucat finala Cupei României iar Târgu Mureş rămâne prima favorită la locul 1. Va fi un campionat echilibrat şi foarte disputat”, a spus Lupu în platoul emisunii SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV.

Vor o medalie în 2014

În ceea ce ne priveşte noua echipă de futsal a Devei are un obiectiv îndrăzneţ încă din primul sezon.

„Ne-am propus să urcăm pe podium. Vom fi mulţumiţi dacă la finalul campionatului ne vom clasa pe unul din locurile 1-3. Investiţia făcută în echipă cere performanţe”, a mai spus internaţionalul Robert Lupu.

Sezonul 2013-2014 al Ligii 1 la futsal va debuta mâine. În prima etapă ASFC Fiat Autobergamo Deva va evolua pe teren propriu, sâmbătă de la ora 17:30 în compania Clujanei Cluj Napoca. Campionatul Ligii 1 de fotbal în sală se va desfăşura în sistem tur-retur, urmat de play-off (unde participă echipele de pe locurile 1-6) şi play-out (unde participă echipele de pe locurile 7-12).

[box border=”full”]

FUTSAL/LIGA 1

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE

City’Us Târgu Mureş – KSE Târgu Secuiesc

Smart Bucureşti – Spicom Sfântu Gheorghe

ASFC Autobergamo Deva – Clujana Cluj-Napoca

Sportis Târgovişte – CSM Studenţesc Iaşi

Dunărea Călăraşi – Progresul Focşani

Futsal Klub Odorheiu – United Galaţi

[/box]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni