FOTBAL DIVIZIONAR/Victorie în Banat!

FC Hunedoara a încheiat prima parte a campionatului cu o victorie externă la Reşiţa şi a egalat la puncte pe liderul FC Caransebeş. VEZI REZULTATELE ULTIMEI ETAPE A TURULUI!

sursa foto: FB/fc.hunedoara

sursa foto: FB/fc.hunedoara

FC Hunedoara a învins vineri în deplasare cu scorul de 1-0 pe AFCM Reşiţa. Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de mijlocaşul Darius Uibariu (foto) aflat la prima reuşită în tricoul hunedoarei.

Astfel, FC Hunedoara încheie turul pe locul 2 cu 24 puncte (8 victorii şi două înfrângeri) la egalitate cu ocupanta locului 1, FC Caransebeş. Campionatul va continua cu etapa a XII-a, prima a returului, programată pentru vineri 8 octombrie. Atunci FC Hunedoara va evolua tot în deplasare la FC Caransebeş.

LIGA A III-A, SERIA A IV-A

REZULTATELE ŞI MARCATORII ETAPEI A XI-A, ULTIMA A TURULUI

#AFCM Reşiţa – FC Hunedoara……………………………………………………………………..0-1
Uibariu (18)

#FC Caransebeş – Nuova Becicherecu Mic…………………………………………………..0-2
Zurbagiu (65), Hodiş (90)
#Vulturii Lugoj – Ştiinţa Turceni………………………………………………………………..4-2
Ardelean (14, 69), Stoica (56), Hârdău (86) / Schinteie (21), Mohora (44)

#Muncitorul Reşiţa – Jiul Rovinari………………………………………………………………3-5
Bobină (68, 86), Mezin (77) / Popescu (5), Trofin (26, 40), Stegaru (35), Cârciumaru (80)

#Pandurii 2 Târgu Jiu – Millenium Giarmata……………………………………………..0-0
#FC Avrig a stat, deoarece Minerul Mătăsari s-a retras.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?