FOTBAL/ Aurul Brad a câştigat Supercupa Hunedoarei!

94

 Echipa de fotbal Aurul Brad a câştigat prima ediţie a Supercupei judeţului Hunedoara la fotbal după ce a învins pe Universitatea Petroşani cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe stadionul “Cetate” din Deva.

DSC_0300

Aurul Brad a cucerit prima Supercupă a Hunedoarei, graţie golului marcat de Codruţ Mihăilă în minutul 62.

Portarul Aurului Brad, Cristian Robciuc a fost declarant jucătorul meciului.

La partidă au asistat aproximativ 350 de spectatori. Jucătorii Aurului Brad au fost susţinuţi din tribună de o galerie numeroasă în frunte cu edilul şef al Bradului, Florin Cazacu.

În sezonul 2012-2013 Universitatea Petroşani a câştigat campionatul judeţean de fotbal – Liga a IV-a Hunedoara iar Aurul Brad s-a impus în Cupa României faza pe judeţul Hunedoara.

Supercupa Hunedoarei a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara în colaborare cu Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva. ZIARUL HUNEDOREANULUI şi HUNEDOARA TV au fost parteneri principali ai Supercupei.

Înregistrarea meciului din Supercupa judeţului Hunedoara la fotbal, Aurul Brad – Universitatea Petroşani va fi difuzată, în exclusivitate, luni, 19 august, cu începere de la ora 19:00 pe postul local de televiziune HUNEDOARA TV.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.