Felicitări mortale

Vin sărbătorile şi iar se isterizează serviciul de poştă clandestină din subordinea unui primar portocaliu de municipiu renumit pentru politeţea mortală cu care se ocupă de concetăţenii săi.

An de an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă ori de Paşti, demnitarul trimite felicitări la tot poporul votant din parohia sa, mesaje prin care transmite cele mai bune gânduri de viaţă lungă. Pentru că foloseşte o bază de date şutită şi neactualizată, urările sale se adresează adeseori şi unora care s-au transferat în viaţa de apoi.

Care viaţă  e lungă, cei drept. Şi rudele morţilor sorcoviţi nu gustă glumele sinistre ale primarului.

Se aude că urmaşii morţilor îi pregătesc primarului o replică pe măsură.

Vor trimite mesaje de condoleanţe familiei primarului în ziua lui de naştere, la sfârşitul sărbătorilor de iarnă. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști