Felicitări mortale

Vin sărbătorile şi iar se isterizează serviciul de poştă clandestină din subordinea unui primar portocaliu de municipiu renumit pentru politeţea mortală cu care se ocupă de concetăţenii săi.

An de an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă ori de Paşti, demnitarul trimite felicitări la tot poporul votant din parohia sa, mesaje prin care transmite cele mai bune gânduri de viaţă lungă. Pentru că foloseşte o bază de date şutită şi neactualizată, urările sale se adresează adeseori şi unora care s-au transferat în viaţa de apoi.

Care viaţă  e lungă, cei drept. Şi rudele morţilor sorcoviţi nu gustă glumele sinistre ale primarului.

Se aude că urmaşii morţilor îi pregătesc primarului o replică pe măsură.

Vor trimite mesaje de condoleanţe familiei primarului în ziua lui de naştere, la sfârşitul sărbătorilor de iarnă. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată