Escrocherie la telefon: s-au dat drept angajaţi ai Ambasadei pentru a înşela o hunedorreancă

646x404Doi tineri au fost reţinuţi după ce au escrocat o hunedoreancă în vârstă de 63 de ani, pe care au determinat-o să le vireze în conturi suma totală de 18.700 de lei.

Femeia a fost sunată de unul dintre suspecţi, care i-a relatat faptul că fiica sa a comis un accident rutier, în afara ţării. Bărbatul s-a recomandat drept oficial al ambasadei României. „Informaţiile fiind veridice (preluate de pe un site de socializare) au determinat partea vătămată să vireze în contul indicat de suspecţi, în mai multe tranşe, suma menţionată. Ulterior, în urma discuţiei telefonice cu fiica sa, partea vătămată a realizat faptul că a fost înşelată şi s-a adresat poliţiştilor prin formularea unei plângeri penale. Unul dintre tineri, în vârstă de 19 ani, a fost prins în flagrant de către poliţişti la o sucursală a unei bănci din  Târgul Bujor, în timp ce încerca să ridice suma de bani trimisă de partea vătămată. Ulterior a fost identificat şi reţinut în vederea cercetării şi celălalt suspect, în vârstă de 18 ani”, a informat inspectoru principal de poliţie Bogdan Niţu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara