Din această săptămână, semafoarele vor fi “normale”

Afirmația îi aparține lui Mihai Mica, city-managerul municipiului Deva

semafoare

Noile semafoare ” inteligente”, care au fost montate, de curând, în municipiul Deva, cu scopul declarat de a fluidiza circulația pe străzile din reședința de județ, mai mult au încurcat decât au ajutat pe cineva.

Se stă prea mult

Funcționarea lor, nu tocmai exactă, cât și amplasarea lor, neînțeleasă de mulți, au adus nemulțumiri în rândul șoferilor, în primul rând, dar și al pietonilor, care, de ceva vreme, au putut face cunoștință cu celebrele „vorbe de bine” ale conducătorilor auto. Mai mult, nemulțumiți sunt și consilierii locali din Deva, în frunte cu cei de la USL, care dețin majoritatea, care acuză timpul mare petrecut de conducătorii auto la așteptarea schimbării culorilor de la semafoare.  Conducerea Primăriei muncipiului Deva dă asigurări că, în curând, situația se va reglementa. “În săptămâna care urmează se va trece la adaptarea sistemului de management a semafoarelor cu realitatea constată în trafic. Doresc să precizez că setările de la semafoare sunt făcute de așa natură încât și persoanele vâ rstnice sau cele cu dificultăți de deplasare să poată traversa strada într-un timp rezonabil și în siguranță. Acest timp pentru traversaea străzii nu îl depășește pec el standard. Oricum, în zilele următoare situația va reveni la normal și sperăm ca participanții la trafic să fie mulțumiți ”, a declarat Mihai Mica, city-manager al municipiului Deva, la ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva