Din această săptămână, semafoarele vor fi “normale”

Afirmația îi aparține lui Mihai Mica, city-managerul municipiului Deva

semafoare

Noile semafoare ” inteligente”, care au fost montate, de curând, în municipiul Deva, cu scopul declarat de a fluidiza circulația pe străzile din reședința de județ, mai mult au încurcat decât au ajutat pe cineva.

Se stă prea mult

Funcționarea lor, nu tocmai exactă, cât și amplasarea lor, neînțeleasă de mulți, au adus nemulțumiri în rândul șoferilor, în primul rând, dar și al pietonilor, care, de ceva vreme, au putut face cunoștință cu celebrele „vorbe de bine” ale conducătorilor auto. Mai mult, nemulțumiți sunt și consilierii locali din Deva, în frunte cu cei de la USL, care dețin majoritatea, care acuză timpul mare petrecut de conducătorii auto la așteptarea schimbării culorilor de la semafoare.  Conducerea Primăriei muncipiului Deva dă asigurări că, în curând, situația se va reglementa. “În săptămâna care urmează se va trece la adaptarea sistemului de management a semafoarelor cu realitatea constată în trafic. Doresc să precizez că setările de la semafoare sunt făcute de așa natură încât și persoanele vâ rstnice sau cele cu dificultăți de deplasare să poată traversa strada într-un timp rezonabil și în siguranță. Acest timp pentru traversaea străzii nu îl depășește pec el standard. Oricum, în zilele următoare situația va reveni la normal și sperăm ca participanții la trafic să fie mulțumiți ”, a declarat Mihai Mica, city-manager al municipiului Deva, la ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi