De trei ori cel mai sus!

129

Sportivii de la Clubul Sportiv Elite Center din Hunedoara au urcat de 9 ori pe podiumul de premiere al Campionatului Naţional de karate shotokan versiunea World Shotokan Karate Union (WSKU) desfăşurată la Piteşti. Karateka hunedoreni pregătiţi de sensei Ilie Zanfir s-au întors acasă cu 3 medalii de aur!

12-WSKU

Şi de această dată vedeta delegaţiei hunedorene a fost juniorul Eric Şoş (foto, în mijloc), proaspăt dublu campion naţional în probele de fukugo şi shobu ipon la categoria +76 kilograme. Cea de-a treia medalie de aur în contul clubului Elite Center Hunedoara a fost câştigată de cadeta Ana Maria Gavriş în proba de fukugo categoria – 47 kilograme. Gavriş a luat şi argint la proba de shobu ipon.

Minicadeţi de „bronz”

Altfel, minicadeţii Mihai Gheorghe la categoria – 50 de kilograme şi Andrei Dobrescu la categoria – 55 kilograme s-au umplut de bronz. Ambii s-au clasat pe locul 3 în probele de fukugo şi shobu ipon. O altă medalie de bronz a fost câştigat de Daniel Vasile la fukugo minicadeţi categoria minus 50 kilograme.

La a doua ediţie a Campionatului National de karate shotokan întrecere organizată de Federaţia Română de Karate – singura entitate afiliată la World Shotokan Karate Union au participat peste 150 de sportivi legitimaţi la 15 cluburi shotokan din ţară. Cinci dintre e karateka au reprezentat Clubul Sportiv Elite Center Hunedora însoţiţi de antrenorul Ilie Zanfir şi preşedintele Iosif Şoş.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.