De trei ori cel mai sus!

Sportivii de la Clubul Sportiv Elite Center din Hunedoara au urcat de 9 ori pe podiumul de premiere al Campionatului Naţional de karate shotokan versiunea World Shotokan Karate Union (WSKU) desfăşurată la Piteşti. Karateka hunedoreni pregătiţi de sensei Ilie Zanfir s-au întors acasă cu 3 medalii de aur!

12-WSKU

Şi de această dată vedeta delegaţiei hunedorene a fost juniorul Eric Şoş (foto, în mijloc), proaspăt dublu campion naţional în probele de fukugo şi shobu ipon la categoria +76 kilograme. Cea de-a treia medalie de aur în contul clubului Elite Center Hunedoara a fost câştigată de cadeta Ana Maria Gavriş în proba de fukugo categoria – 47 kilograme. Gavriş a luat şi argint la proba de shobu ipon.

Minicadeţi de „bronz”

Altfel, minicadeţii Mihai Gheorghe la categoria – 50 de kilograme şi Andrei Dobrescu la categoria – 55 kilograme s-au umplut de bronz. Ambii s-au clasat pe locul 3 în probele de fukugo şi shobu ipon. O altă medalie de bronz a fost câştigat de Daniel Vasile la fukugo minicadeţi categoria minus 50 kilograme.

La a doua ediţie a Campionatului National de karate shotokan întrecere organizată de Federaţia Română de Karate – singura entitate afiliată la World Shotokan Karate Union au participat peste 150 de sportivi legitimaţi la 15 cluburi shotokan din ţară. Cinci dintre e karateka au reprezentat Clubul Sportiv Elite Center Hunedora însoţiţi de antrenorul Ilie Zanfir şi preşedintele Iosif Şoş.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara         Deva – între destinație turistică și turismul de nișă