De trei ori cel mai sus!

Sportivii de la Clubul Sportiv Elite Center din Hunedoara au urcat de 9 ori pe podiumul de premiere al Campionatului Naţional de karate shotokan versiunea World Shotokan Karate Union (WSKU) desfăşurată la Piteşti. Karateka hunedoreni pregătiţi de sensei Ilie Zanfir s-au întors acasă cu 3 medalii de aur!

12-WSKU

Şi de această dată vedeta delegaţiei hunedorene a fost juniorul Eric Şoş (foto, în mijloc), proaspăt dublu campion naţional în probele de fukugo şi shobu ipon la categoria +76 kilograme. Cea de-a treia medalie de aur în contul clubului Elite Center Hunedoara a fost câştigată de cadeta Ana Maria Gavriş în proba de fukugo categoria – 47 kilograme. Gavriş a luat şi argint la proba de shobu ipon.

Minicadeţi de „bronz”

Altfel, minicadeţii Mihai Gheorghe la categoria – 50 de kilograme şi Andrei Dobrescu la categoria – 55 kilograme s-au umplut de bronz. Ambii s-au clasat pe locul 3 în probele de fukugo şi shobu ipon. O altă medalie de bronz a fost câştigat de Daniel Vasile la fukugo minicadeţi categoria minus 50 kilograme.

La a doua ediţie a Campionatului National de karate shotokan întrecere organizată de Federaţia Română de Karate – singura entitate afiliată la World Shotokan Karate Union au participat peste 150 de sportivi legitimaţi la 15 cluburi shotokan din ţară. Cinci dintre e karateka au reprezentat Clubul Sportiv Elite Center Hunedora însoţiţi de antrenorul Ilie Zanfir şi preşedintele Iosif Şoş.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara         Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan