De trei ori cel mai sus!

Sportivii de la Clubul Sportiv Elite Center din Hunedoara au urcat de 9 ori pe podiumul de premiere al Campionatului Naţional de karate shotokan versiunea World Shotokan Karate Union (WSKU) desfăşurată la Piteşti. Karateka hunedoreni pregătiţi de sensei Ilie Zanfir s-au întors acasă cu 3 medalii de aur!

12-WSKU

Şi de această dată vedeta delegaţiei hunedorene a fost juniorul Eric Şoş (foto, în mijloc), proaspăt dublu campion naţional în probele de fukugo şi shobu ipon la categoria +76 kilograme. Cea de-a treia medalie de aur în contul clubului Elite Center Hunedoara a fost câştigată de cadeta Ana Maria Gavriş în proba de fukugo categoria – 47 kilograme. Gavriş a luat şi argint la proba de shobu ipon.

Minicadeţi de „bronz”

Altfel, minicadeţii Mihai Gheorghe la categoria – 50 de kilograme şi Andrei Dobrescu la categoria – 55 kilograme s-au umplut de bronz. Ambii s-au clasat pe locul 3 în probele de fukugo şi shobu ipon. O altă medalie de bronz a fost câştigat de Daniel Vasile la fukugo minicadeţi categoria minus 50 kilograme.

La a doua ediţie a Campionatului National de karate shotokan întrecere organizată de Federaţia Română de Karate – singura entitate afiliată la World Shotokan Karate Union au participat peste 150 de sportivi legitimaţi la 15 cluburi shotokan din ţară. Cinci dintre e karateka au reprezentat Clubul Sportiv Elite Center Hunedora însoţiţi de antrenorul Ilie Zanfir şi preşedintele Iosif Şoş.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva