CULTURISM/Premiu de peste Ocean

Culturistul Valentin Guţă (foto, 53 ani) legitimat la Clubul Sportiv BodyGym Deva a participat cu succes la un concurs internaţional denumit „Fitness Universe Week-End” desfăşurat de curând la Miami, Statele Unite ale Americii.

12-GUTA

Sportivul amator devean a participat la secţiunea „Musclemania” în care s-a clasat pe locul 2 la categoria Masters Open – 80 de kilograme. Pentru a se încadra în categorie şi a fi acceptat în concurs Vali Guţă a slăbit, în timp record 22 de kilograme – de la 102 la 80 de kilograme! „Pentru a reuşi să scot în relief anumite zone de muşchi a trebuit să ard la maximum ţesutul adipos de sub piele”, a mărturisit culturistul. În cele două zile pline de competiţie Vali Guţă a urcat pe scenă pentru a prezenta în faţa juriului dar şi a spectatorilor cele 7 poziţii obligatorii plus „Posng-ul”  – o etalare a tuturor grupelor de muşchi. „A fost o competiţie solicitantă iar rezultatul final mă mulţumeşte pe deplin”, a mai spus Guţă.

„Guţă de la Amara!”

Culturistul devean a ţinut să clarifice motivul apariţiei sale bizare – uns din tălpi până în gât cu o cremă neagră – pe scena Campionatului Naţional de Culturism din acest an de la Slobozia unde a fost prezentat de crainicul competiţiei. „Valentin Guţă de la Amara!”

12-GUTA

„A fost greşeala mea. Din cauză că nu am primit în timp util unguentul special pentru concursuri am fost nevoit să mă ung pe corp cu o vopsea de culoare închisă pe care am procurat-o de la galeriile de artă. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva”, a mai spus Guţă (foto, al doilea din stânga).

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “CULTURISM/Premiu de peste Ocean

  1. Amaratul

    A fost o competiţie solicitantă iar rezultatul final mă mulţumeşte pe deplin”, a mai spus Guţă.

    ….poi ce performanta mai e si asta ca la categoria respectiva au fost doar 2 inscrisi , si Guta a terminat evident ultimul ( cautati pe site-ul muscle mania …acolo apare tot )

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători