CULTURISM/Premiu de peste Ocean

Culturistul Valentin Guţă (foto, 53 ani) legitimat la Clubul Sportiv BodyGym Deva a participat cu succes la un concurs internaţional denumit „Fitness Universe Week-End” desfăşurat de curând la Miami, Statele Unite ale Americii.

12-GUTA

Sportivul amator devean a participat la secţiunea „Musclemania” în care s-a clasat pe locul 2 la categoria Masters Open – 80 de kilograme. Pentru a se încadra în categorie şi a fi acceptat în concurs Vali Guţă a slăbit, în timp record 22 de kilograme – de la 102 la 80 de kilograme! „Pentru a reuşi să scot în relief anumite zone de muşchi a trebuit să ard la maximum ţesutul adipos de sub piele”, a mărturisit culturistul. În cele două zile pline de competiţie Vali Guţă a urcat pe scenă pentru a prezenta în faţa juriului dar şi a spectatorilor cele 7 poziţii obligatorii plus „Posng-ul”  – o etalare a tuturor grupelor de muşchi. „A fost o competiţie solicitantă iar rezultatul final mă mulţumeşte pe deplin”, a mai spus Guţă.

„Guţă de la Amara!”

Culturistul devean a ţinut să clarifice motivul apariţiei sale bizare – uns din tălpi până în gât cu o cremă neagră – pe scena Campionatului Naţional de Culturism din acest an de la Slobozia unde a fost prezentat de crainicul competiţiei. „Valentin Guţă de la Amara!”

12-GUTA

„A fost greşeala mea. Din cauză că nu am primit în timp util unguentul special pentru concursuri am fost nevoit să mă ung pe corp cu o vopsea de culoare închisă pe care am procurat-o de la galeriile de artă. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva”, a mai spus Guţă (foto, al doilea din stânga).

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “CULTURISM/Premiu de peste Ocean

  1. Amaratul

    A fost o competiţie solicitantă iar rezultatul final mă mulţumeşte pe deplin”, a mai spus Guţă.

    ….poi ce performanta mai e si asta ca la categoria respectiva au fost doar 2 inscrisi , si Guta a terminat evident ultimul ( cautati pe site-ul muscle mania …acolo apare tot )

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute