Criminalul din Vulcan, judecat în stare de arest preventiv

Bărbatul din Vulcan, care la furie a omorât doi oameni nevinovaţi, va fi judecat în stare de arest preventiv. Cosmin Bărbuţi, criminalul din clubul Madness, a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi riscă inclusiv detenţia pe viaţă.

criminalMagistraţii de la Tribunalul Hunedoara, care judecă dosarul constituit pe numele lui Cosmin Bărbuţi, nu au fost de acord cu înlocuirea măsurii arestării preventive, aşa că ucigaşul din barul Madness rămâne după gratii. „Respinge cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de inculpat. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar formulată de inculpat. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de inculpat. În baza art.207 al. 2 şi 4 C.p.p. rap la art.348 al. 2 C.p.p. constată temeinicia şi legalitatea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul BC arestat preventiv şi deţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, pe care o menţine”, au decis magistraţii de la Tribunalul Hunedoara la primul termen de judecată al procesului ajuns pe rolul instanţei în data de 29 aprilie.

Reamintim că, la începoutul lunii aprilie, un dublu omor a îngrozit municipiul Vulcan. Un tânăr de 24 de ani, Cosmin Bărbuţi, a băut prea mult, iar mai apoi s-a luat la ceartă cu un alt client al localului respectiv. A văzut negru în faţa ochilor, s-a ridicat de pe scaun, a plecat acasă şi s-a întors cu o rangă şi un cuţit de mari dimensiuni, pe care l-a înfipt fără să clipească în primii oameni care i-au ieşit în cale în faţa localului respectiv, adică bodyguardul Claudiu Blaj (26 de ani) şi patronul barului, Robert Otescu (24 de ani). Claudiu a murit pe loc, după ce i-a fost secţionată artera femurală, iar Robert s-a stins pe un pat de spital la Timişoara, acolo unde a fost transportat luni seara cu un elicopter SMURD, după ce criminalul i-a înfipt cuţitul în burtă, atingându-i ficatul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara