Coronavirus, situația la zi în județul Hunedoara

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare, actualizate la data de 20 mai 2020

Precizăm că numărul persoanelor confirmate diferă față de raportările la nivel național pentru că, la nivelul INSP, nu au fost procesate toate datele obținute din județe. Aceste date vor fi actualizate în zilele următoare.

Potrivit situației la ora 14.30, primită de la CENTRUL DE COORDONARE SI CONDUCERE A INTERVENTIEI – Hunedoara, avem următoarea situație:

Număr persoane vindecate: 479

Număr persoane ieşite din carantină: 1014

Număr persoane aflate în carantină: 173

Număr persoane aflate în izolare: 562

Număr persoane ieşite din izolare: 7.487

Număr persoane confirmate: 629

Persoane decedate: 67

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Alertă, al respectării pervederilor legale şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

  • În ultimele 24 de ore, 6 militari I.S.U Hunedoara au desfăşurat activităţi de coordonare pentru prevenirea răspândirii virusului, din Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara și de transport al hunedorenilor suspecți de infecție SARS-CoV-2

– 25 cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara au efectuat 22 de misiuni cu 10 mijloace tehnice, transporturi intraspitaliceşti precum şi transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile legii şi ale Hotărârii CNSSU privind măsurile de prevenire în timpul Stării de Alertă.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus.

– De asemenea echipe de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni specifice pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara.

Prefectura Județului Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului