BOX AMATOR/CUPA ROMÂNIEI 2014/“Sote” a luat Cupa!

Boxeorul hunedorean Sorin Dobondi a câştigat primul său trofeu la categoria tineret.

11-BOX

Pugilistul hunedorean Sorin „Sote” Dobondi (foto, 17 ani), legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara s-a impus la categoria 60 de kilograme la Cupa României la box competiţie desfăşurată săptămâna trecută la Brăila.

Trei victorii pentru aur!

În finala disputată sâmbătă seară în ringul instalat în patinoarul de la Promenada Mall Sorin Dobondi la învins la puncte, scor 2-1, pe Mustafa Arsen de la Farul Constanţa.

Lupta a fost una disputată în care ambii pugilişti au etalat un box de calitate. Dobondi, medaliat cu bronz annul trecut la categoria 57 kilograme la Campionatul Mondial de box pentru juniori de la Donetk, Ucraina, a trecut rapid peste faptul ca avea in fata un adversar mai experimentat şi profitând şi de avantajul alonjei a dominat lupta, mai ales în ultima repriză.

“Sorin a câştigat Cupa României la tineret, demonstrand încă odată că este titularul categoriei sale. “, a declarat antrenorul lui Sorin Dobondi, Ilie Captari.

În 3 partide a luptat Sorin Dobondi la Brăila în sferturile de finală şi semifinale s-a impus clar, scor  3-0!

Două dintre cele 10 finale ale Cupei României la box de la Brăila s-au încheiat înainte de limită, cele de la categoriile 81 kilograme şi 91 kilograme.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg