BOX AMATOR/CUPA ROMÂNIEI 2014/“Sote” a luat Cupa!

113

Boxeorul hunedorean Sorin Dobondi a câştigat primul său trofeu la categoria tineret.

11-BOX

Pugilistul hunedorean Sorin „Sote” Dobondi (foto, 17 ani), legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara s-a impus la categoria 60 de kilograme la Cupa României la box competiţie desfăşurată săptămâna trecută la Brăila.

Trei victorii pentru aur!

În finala disputată sâmbătă seară în ringul instalat în patinoarul de la Promenada Mall Sorin Dobondi la învins la puncte, scor 2-1, pe Mustafa Arsen de la Farul Constanţa.

Lupta a fost una disputată în care ambii pugilişti au etalat un box de calitate. Dobondi, medaliat cu bronz annul trecut la categoria 57 kilograme la Campionatul Mondial de box pentru juniori de la Donetk, Ucraina, a trecut rapid peste faptul ca avea in fata un adversar mai experimentat şi profitând şi de avantajul alonjei a dominat lupta, mai ales în ultima repriză.

“Sorin a câştigat Cupa României la tineret, demonstrand încă odată că este titularul categoriei sale. “, a declarat antrenorul lui Sorin Dobondi, Ilie Captari.

În 3 partide a luptat Sorin Dobondi la Brăila în sferturile de finală şi semifinale s-a impus clar, scor  3-0!

Două dintre cele 10 finale ale Cupei României la box de la Brăila s-au încheiat înainte de limită, cele de la categoriile 81 kilograme şi 91 kilograme.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.