BOX/CAMPIONATELE EUROPENE ŞCOLARE/Pugilistul meloman

Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu a zburat spre Dublin, Irlanda cu gândul de a-i „obliga” pe organizatorii Campionatului European şcolar de box să-i pună imnul naţional al României.

12-BOX Are 14 ani, cântăreşte doar 40 de kilograme şi are puţin peste 1,50 metri înălţime, însă are o dorinţă fantastică de a face performanţă în ring. Aceasta este într-un rând descrierea pugilistului hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto), legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara unde este antrenat de Ilie Captari.

Încearcă o medalie internaţională cu mănuşa

Campion naţional de cadeţi în 2012 şi câştigător al Cupei României în acest an micuţul boxeor Gîrleanu va încerca în această săptămână să câştige prima medalie internaţională. El va lupta la Campionatele Europene şcolare care vor debuta astăzi la Dublin, în Irlanda de unde speră să se întoarcă acasă doar cu „medalia de aur”.

Dorinţa sportivului este împărtăşită şi de antrenorul său.

„Am mare încredere în Cosmin. S-a antrenat foarte bine pentru această competiţie şi sper ca şansa să fie de partea lui până la final, să reuşească să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului să i se cânte imnul naţional”, a spus maestrul Captari.

Şi fostul campion mondial la box profesionist Mihai Leu pariază pe Cosmin Gîrleanu. 12-LEU

„Cosmin are potenţial. Îmi place cum se mişcă în ring. Sunt sigur că va face treabă bună la Dublin de unde se va întoarce acasă cu o medalie. Îi doresc să o câştige pe cea de aur”, a spus Leu care săptămâna trecută l-a vizitat pe Gîrleanu chiar în sala de antrenament (foto în dreapta).

Săptămâna trecută, înainte de a pleca spre Dublin, Lotul Naţional de box cadeţi al României s-a pregătit la Hunedoara.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute