BOX/CAMPIONATELE EUROPENE ŞCOLARE/Pugilistul meloman

Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu a zburat spre Dublin, Irlanda cu gândul de a-i „obliga” pe organizatorii Campionatului European şcolar de box să-i pună imnul naţional al României.

12-BOX Are 14 ani, cântăreşte doar 40 de kilograme şi are puţin peste 1,50 metri înălţime, însă are o dorinţă fantastică de a face performanţă în ring. Aceasta este într-un rând descrierea pugilistului hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto), legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara unde este antrenat de Ilie Captari.

Încearcă o medalie internaţională cu mănuşa

Campion naţional de cadeţi în 2012 şi câştigător al Cupei României în acest an micuţul boxeor Gîrleanu va încerca în această săptămână să câştige prima medalie internaţională. El va lupta la Campionatele Europene şcolare care vor debuta astăzi la Dublin, în Irlanda de unde speră să se întoarcă acasă doar cu „medalia de aur”.

Dorinţa sportivului este împărtăşită şi de antrenorul său.

„Am mare încredere în Cosmin. S-a antrenat foarte bine pentru această competiţie şi sper ca şansa să fie de partea lui până la final, să reuşească să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului să i se cânte imnul naţional”, a spus maestrul Captari.

Şi fostul campion mondial la box profesionist Mihai Leu pariază pe Cosmin Gîrleanu. 12-LEU

„Cosmin are potenţial. Îmi place cum se mişcă în ring. Sunt sigur că va face treabă bună la Dublin de unde se va întoarce acasă cu o medalie. Îi doresc să o câştige pe cea de aur”, a spus Leu care săptămâna trecută l-a vizitat pe Gîrleanu chiar în sala de antrenament (foto în dreapta).

Săptămâna trecută, înainte de a pleca spre Dublin, Lotul Naţional de box cadeţi al României s-a pregătit la Hunedoara.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători