AUTOMOBILISM/GALA CAMPIONILOR 2013/Cel mai bun dintre „Licenţiaţi”

Cornel Gărdean a fost declarat cel mai bun pilot de raliuri hunedorean pentru al treilea an la rând.

12-PILOTPilotul de raliuri Cornel Gărdean (foto, 26 ani), din Haţeg a fost declarat „Cel mai bun dintre licenţiaţi” în judeţul Hunedoara în anul 2013 în cadrul „Galei Campionilor la automobilism şi karting” eveniment organizat de Filiala Automobil Club Român (ACR) Hunedoara şi Clubul Sportiv Auto Karting Deva.

Cel mai tare pe Hăşdat şi Râuşor

Anul trecut Cornel Gărdean a câştigat etapele de Viteză pe Traseu Montan (VTM) disputate la Hăşdat şi Râuşor în contul cărora a acumulat 50 de puncte.

„Cea mai plăcută amintire din 2013 mi-a rămas cursa pe care am făcut-o pe Hăşdat în care am concurat pentru prima dată cu un Mitshubisi Evo cu care am obţinut cel mai bun timp în ultima manşă după ce în primele două am fost al treilea de fiecare dată”, a dezvăluit Gărdean care are licenţă de pilot de raliuri de doar 2 ani iar în viaţa de zi cu zi este informatician.

Pe poziţia secundă „la licenţiaţi” s-a clasat un pilot din Timişoara, Zoltan Szorad (41 puncte) iar locul 3 a fost ocupat de Valentin Banciu din Hunedoara (40 puncte).

Cât mai multe starturi în 2014

Pentru 2014 Gărdean şi-a propus să participe la cât mai multe curse în judeţ dar şi în ţară. „În acest an doresc să i-au startul în toate cursele care se vor ţine în judeţ dacă acestea nu se vor suprapune cu etapele din Campionatul Naţional de Raliuri care vor avea prioritate în calendarul meu”, a conchis Gărdean.

CEI MAI BUNI PILOŢI HUNEDORENI ÎN2013
Categoria „Licenţiaţi” – general
1.Cornel Gărdean – 50 puncte
2.Zoltan Szorad – 41 puncte
3.Valentin Banciu – 40 puncte
Categoria „Debutanţi” – general
1.Mihai Cîmpeanu jr. – 40 puncte
2.Alexandru Andreoiu – 35 puncte
3.Marius Nopcea – 33 puncte
Categoria „Femina” – general
1.Rodica Lupei – 72 puncte
2.Marcela Brînduşa – 33 puncte
3.Silvia Banciu – 25 puncte

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu