AUTOMOBILISM/GALA CAMPIONILOR 2013/Cel mai bun dintre „Licenţiaţi”

Cornel Gărdean a fost declarat cel mai bun pilot de raliuri hunedorean pentru al treilea an la rând.

12-PILOTPilotul de raliuri Cornel Gărdean (foto, 26 ani), din Haţeg a fost declarat „Cel mai bun dintre licenţiaţi” în judeţul Hunedoara în anul 2013 în cadrul „Galei Campionilor la automobilism şi karting” eveniment organizat de Filiala Automobil Club Român (ACR) Hunedoara şi Clubul Sportiv Auto Karting Deva.

Cel mai tare pe Hăşdat şi Râuşor

Anul trecut Cornel Gărdean a câştigat etapele de Viteză pe Traseu Montan (VTM) disputate la Hăşdat şi Râuşor în contul cărora a acumulat 50 de puncte.

„Cea mai plăcută amintire din 2013 mi-a rămas cursa pe care am făcut-o pe Hăşdat în care am concurat pentru prima dată cu un Mitshubisi Evo cu care am obţinut cel mai bun timp în ultima manşă după ce în primele două am fost al treilea de fiecare dată”, a dezvăluit Gărdean care are licenţă de pilot de raliuri de doar 2 ani iar în viaţa de zi cu zi este informatician.

Pe poziţia secundă „la licenţiaţi” s-a clasat un pilot din Timişoara, Zoltan Szorad (41 puncte) iar locul 3 a fost ocupat de Valentin Banciu din Hunedoara (40 puncte).

Cât mai multe starturi în 2014

Pentru 2014 Gărdean şi-a propus să participe la cât mai multe curse în judeţ dar şi în ţară. „În acest an doresc să i-au startul în toate cursele care se vor ţine în judeţ dacă acestea nu se vor suprapune cu etapele din Campionatul Naţional de Raliuri care vor avea prioritate în calendarul meu”, a conchis Gărdean.

CEI MAI BUNI PILOŢI HUNEDORENI ÎN2013
Categoria „Licenţiaţi” – general
1.Cornel Gărdean – 50 puncte
2.Zoltan Szorad – 41 puncte
3.Valentin Banciu – 40 puncte
Categoria „Debutanţi” – general
1.Mihai Cîmpeanu jr. – 40 puncte
2.Alexandru Andreoiu – 35 puncte
3.Marius Nopcea – 33 puncte
Categoria „Femina” – general
1.Rodica Lupei – 72 puncte
2.Marcela Brînduşa – 33 puncte
3.Silvia Banciu – 25 puncte

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”         Au început lucrările de modernizare a drumului de legătură între strada Vulcan și strada Cozia