AUTOMOBILISM/CAMPIONATUL JUDEŢEAN/Viraje periculoase la “Cupa Căprioara”

Automobil Clubul Român – filiala Hunedoara, împreună cu Clubul Sportiv Auto-Karting Hunedoara organizează mâine 31 mai raliul “Cupa Căprioara” – Deva, etapa a II-a a Campionatului judeţean de automobilism 2014.

16_CAMPEANUÎn cadrul acestei etape punctează piloţi licenţiaţi sau amatori din judeţ dar şi din ţară. Concursul se va desfăşura în regim de circulaţie închisă – între orele 09:00 şi 16:00 – după un traseu prestabilit pe DJ 707 J Căprioara – Deva (din DN 7 către Cabana Căprioara) în lungime de 3,3 kilometri cu 8 viraje dreapta şi 8 viraje stânga.

Proba de viteză pe traseu montan constă în urcarea contra cronometru pe traseul stabilit, în două manşe, în regim de circulaţie închisă. Cronometrarea se face la zecime de secundă. Pentru clasamentul final se va reţine cel mai bun timp, pe clase, realizat în cele două manşe cronometrate.

Startul oficial este programat mâine la ora 11:00, iar festivitatea de premiere va avea loc la Cabana Căprioara, la ora 17:00.

Piloţii care încă nu s-au înscris o pot face şi astăzi la sediul ACR din Deva până la ora 14:30 sau mâine la locul de desfăşurare al concursului cu două ore înainte de start. Taxa de înscrieie: 150 lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva