AUTOMOBILISM/CAMPIONATUL JUDEŢEAN/Viraje periculoase la “Cupa Căprioara”

Automobil Clubul Român – filiala Hunedoara, împreună cu Clubul Sportiv Auto-Karting Hunedoara organizează mâine 31 mai raliul “Cupa Căprioara” – Deva, etapa a II-a a Campionatului judeţean de automobilism 2014.

16_CAMPEANUÎn cadrul acestei etape punctează piloţi licenţiaţi sau amatori din judeţ dar şi din ţară. Concursul se va desfăşura în regim de circulaţie închisă – între orele 09:00 şi 16:00 – după un traseu prestabilit pe DJ 707 J Căprioara – Deva (din DN 7 către Cabana Căprioara) în lungime de 3,3 kilometri cu 8 viraje dreapta şi 8 viraje stânga.

Proba de viteză pe traseu montan constă în urcarea contra cronometru pe traseul stabilit, în două manşe, în regim de circulaţie închisă. Cronometrarea se face la zecime de secundă. Pentru clasamentul final se va reţine cel mai bun timp, pe clase, realizat în cele două manşe cronometrate.

Startul oficial este programat mâine la ora 11:00, iar festivitatea de premiere va avea loc la Cabana Căprioara, la ora 17:00.

Piloţii care încă nu s-au înscris o pot face şi astăzi la sediul ACR din Deva până la ora 14:30 sau mâine la locul de desfăşurare al concursului cu două ore înainte de start. Taxa de înscrieie: 150 lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni