ATLETISM/Sare pentru o medalie mondială

De evoluţia atletei Florentina Marincu (foto, 17 ani), legitimată la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate “ Deva sunt legate speranțele delegaţiei României de-a cuceri o medalie la Campionatele Mondiale rezervate juniorilor 2 (cadeţi) de la Doneţk (Ucraina).

FOTO: CRISTI BARBU-FRA.RO.

FOTO: CRISTI BARBU-FRA.RO.

Concurează în trei probe

Eleva profesorului Nicolae Alexe se va alinia atât la startul probei de săritură în lungime – în care cu 6,54 metri deține prima performanță dintre atletele înscrise în concurs – dar și la triplusalt unde cu saltul de 13,30 metri (personal best) pleacă cu al patrulea rezultat în concurs.

“Prin prisma performanţelor obţinute în acest an Florentina este favorită la medalii, însă concursul va fi imprevizibil. Sper ca Florentina să evolueze la adevărata ei valoare şi să reuşească o clasare pe podiumul mondial”, a spus Nicolae Alexe care pentru prima data îşi va însoţi eleva la un concurs peste hotare.

Calificările pentru proba de triplusalt au avut loc aseară, iar finala va avea loc vineri, 12 iulie. Proba de săritura în lungime îşi va derula calificările sâmbătă, 13 iulie, iar finala e programată duminică, 14 iulie, în ultima zi de concurs.

Mai mult, Marincu face parte şi din ştafeta feminine de 4X 100 metri+200 m+300 m+400 m, însă în care nu are obiectiv.

Cifra

34

de atleţi fac parte din delegaţia României la CM de cadeţi de la Doneţk

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani